Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sandzaklijke se prce i kote sa familijom , vi ste pravi , orginalni kopilani turski
Ja za Fahra. Sandzak ce bit veza rusije i turske, vidjecete i centar ce se premijestat polako od Sarajeva ka Novom Pazaru.
@novo vrijeme ti glasas za SDP sigurno
Sabura, samo sabura. Ide rusko vrijeme i bit ce opet glavna sila a u rusiji ima mnogo muslimana a bosnjaci pricaju jezik koji rusi skoro razumiju. Bit cemo opet centar balkana a mozda i evrope. Tihic, Silajdzic i ostali moraju sto prije ucvrstiti veze Bosne i Rusije. U Bosni ima nafte a rusi znaju kako da je eksploatiraju.
Vidi vidi dvolicne gamadi kad su Rusi i Srbi u pitanju onda je okupirano a kad su vasi ameri i vi guzoljubi onda je oslobođenje.KOJA GAM:AD DVOLICNA ZNACI ONDA BA:LIJE I IRAK JE OSLOBOĐEN I AFGANISTAN TAKOĐE VRATICE SE VAMA SVE TO ZAPAMTITE KO DRUGOME JAMU KOPA......
Putine rezi samo rezi , zgazi stoku. Pozdrav iz Zagreba. Samo cisti teren. Idemom Putina gazi stoku, kako sam oni pet dana u augustu 2008 uzivo joj!!!!!!!!!
Kopile Putine, uceram ti mami raviku med butine!
cole, u jednoj kratkoj recenici imas 4 netacne tvrdnje plus pravopis nula
teritorij okupiran, ja sta. isto ko i rs, samo sto rs nije uspijela.