Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barel nafte je 158 litara =20,60 dolara, ili 36 km, 1 litar goriva izadze 22 nasa feninga,mi ga placamo 2 km 500 % skuplje sramota
Nisi uzeo u obzir troškove rafinerije, transporta i akciza... Ali je svejedno preskupo, realna cijena ne bi trebala biti veća od 1.20 KM/litru trenutno
"Vladimire, hoćemo se još zaje3avati sa njima, ili da završimo ovo !?" " Neka još malo Donalde, vidiš da nam ga svi puše...."
Kod nas je nafta jos 120$ za barel
Lafo o kororni i nafti. Bilo je ono: Hajde bolan Vova, sad će mi ponovo izbori u novembru, skontaj opet nešto kako da pobjedim.
Rusima je dobra zarada i ako je barel nafte 25 dolara a americka nafta iz skriljaca je isplatna tek preko 65 dolara po barelu. Dogovora moze biti samo ako Ameri ukinu sankcije Iranu i Venecueli. S' obzirom da amerima gori pod nogama zbog pada berze Tramp ce biti vrlo susretljiv u dogovoru.
Ti meni ja cu tebi e sad je pitanje koliko kome sta vrijedi nekad grad za dinar ako dinara nema.....