Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin je car.
@federalac2000c na koljena se ni bogu ne spuštam, hladna konstatacija, vješt političar, državnik koji je podignuo Rusiju,mirotvorac.
bog je znao kad i u koje vreme treba poslati pravoslavcima covjeka kao sto je putin...treba se uzdati u boga.....zivio brate putin...
Putin fino ga uoblici
Sretan Božić Bošnjacima ruske vjeroispovijesti.
Sretan Božić Bošnjacima ruske vjeroispovijesti.
Ako mu je ono žena ja sam šokiran. Da nije naograisao?
putin je razveden....odnosno ne zive skupa on i zena mu bivsa....
Ko zna sarati jaja???
Putin je ubica Sirijske djece ,on o vjeri netreba pricati ,MUNAFIK !!!!!!!
I sa sljedbenicima Knjige raspravljajte na najljepši način, ne sa onima među njima koji su nepravedni i recite: “Mi vjerujemo u ono što je objavljeno nama i u ono što je objavljeno vama, naš Bog i vaš Bog jeste-jedan, mi se njemu pokoravamo.”(El-Ankebut )
@PureIslam priznaješ da je Isa a. s. Bog?
@SavjetnikHuso Mesih, Isa, sin Merjemin, samo je Allahov poslanik, i Rijec Njegova koju je Merjemi dostavio, i Duh od Njega... (An-Nisa’, 171).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Allah razi olsun gospodine Putin.