Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je bolestan svjetski ekonomski poredak. Ovo je vrhunac kapitalističko-mafijaške obmane. Sad ce oni kao i uvijek stampat nekoliko milijardi bezvrijednih zelenih papirića i pravit ostatak svijeta budalama. Američki san koja je to poserotina!
i kad odstampaju svoje dolare i podvale ih ostatku svijeta tada ce se desit krah dolara i pojeo vuk magarca. oni se lagano pokupe i elita se odseli u cionisticku tvorevinu izrael
Tako mi je dosta vise kapitalizma i demokratije pa ljudi moji to nas unisti Fino uvedemo KOMUNIZAM-SOCIJALIZAM i fino budemo svjetska sila isto kinezi ba ma nigdje mi necemo sa demokratijom i kapitalizmom samo sve vise propadamo
E svaka čast Putin. Samo što se to u Americi zove sposobnost američke privrede.
Puno s.e.r.e za svoje godine i folira ruski narod...I ptice na grani znaju ko ga je postavio na vlast u Rusiji, i ako pokusa da ujede gospodara za ruku, proci ce kao sto su prosli. Milosevic, Sadam, kao sto c proci Gadafi...
samo me zanima kako ce se to odraziti na nasu dijasporu u americi!!! ionako kukaju godinam, jadna li nam majka sad od njih..... svi ce nazad u bih koju \"su patriotski odbranili\".... ne trebate nam sad!!!!!!!
putin je u pravu.ameri su gora vana-go nego i rusi i srbi.
nije bas tako
Opet Srna sranja.
..jedino nemgu da naude arapima.. bjeda bila bjeda ostala..za kondome neznaju .. ne rade nista..vole demonstracije i ostala neradnicka sr.anaj
KOMUNIZAM NASTAJE KAD KAPITALIZAM DOZIVI KRAH I KAD MALA REVOLUCIJA ZBACI ONO MALO KAPITALISTA -pardon pocinje socijalizam koji prelazi u komunizam:) jednom rece cika MARX nekad je bilA I PJESMA AMERIKA I ENGLESKA BICE ZEMLJA PROLETERSKA JAH ..........:)
smijesno,najveci zagovaraci antiamerike su upravo lideri zemlalja cija djeca zive u istoj,rusi,iranci,saudijci itd,itd...svi predsjednici i politicari tih zemalja svu su familiju ispalili u ameriku da tamo zive i obrazuju se a i pare ulazu u tamnosnje biznise,svojim glasacima hljeba gladnim pricaju vec dosadne price za malu djecu kako je amerika kriva za sve i takve gluposti.ako si nesposoban onda ti je uvijek drugi kriv,eto putine sto hiljade tvojih rusa stoje pred americkim ambasadama da isele ako im je tako lijepo kod svoje kuce u rusiji???
Moj Putine, pa kad je Amerika svjetski parazit zasto tvoja vlada kupuje njihove drzavne obveznice:-) Napravi ekonomsku silu od te svoje Rusije pa da ti rublja postane rezervna svjetska moneta za podkusurivanje. Svugdje u svijetu ovi politicari samo suplju pricaju.
pare nisu problem, para nema