Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saosjećam sa Sirijcima, i molim dragog boga da nas ne brane ni Amerikanci ni Rusi .. valjda ćemo u pamet
Niko nezna kakve glogote ljudi prezivljavaju! Strahote, stradanja, bol.... sve se to širi u nedogled, i sve izgleda kao beskraj! Tacno me svaka vibest o njima vraca 20+ godina u nazad!!
@zbrojovka sirijci bi davno skinuli assada da se nisu izparčali na vise od 50 grupa i frakcija...da su ostali jedinstveni krvoproliće bi davno stalo i posao bio završen.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a Ukraina a Krim ? ne seri paša
Cuj Putina!!! A sta ti radis? Sta je sa Krimom koji si oteo, sta je sa Ukrajinom? Pometi ispred svojih vrata pa kritikuj druge. Podrzavas diktatora Asada. Jedino diktator moze podrzati diktatora. Najjednostavnije.
Unistise im aerodrom isto ko sto su Libiji unistili 47 aerodroma zbog Gadafijevog režima koji šteti ljudima (vele davao im previse zlata)
Je*em vise i Putina i Trumpa
Donald je trhuloj i bahatoj ekspanzionističkoj ruskoj imperiji pokazao ko je svjetski šef, a Kim il Jong bi mogao dobiti po ušima da i ne zna što ga je snašlo... Sami sirijci su večinom protiv Asada, koji za sada koristi ruski kišobran, sve dok ga Putin ne izgustira ili ne dobije za Siriju bar jednu od tri pribaltičke države iz sastava ex SSSR-a. Guzne muhe Vučić i Dodik služe samo ruskim interesima.Putin je strateški Beogradu poklonio oružje, ali ne i gas ili lovu za razvoj.
Eto jeste agresiju napravila . I šta sad ? Ne smiju pisnuti Rusi hahahahaha . Trump jedno pričao u predizbornoj i sad kako je pobijedio polako ali sigurno nastavlja gdje mu je stao prethodnik . Pa samo budale naivne su povjerovale kako će Trump biti drugačiji hahahaha . Američka politika uvijek ostaje ista bez obzira ko je predsjednik , predsjednik se ne pita ništa .
Eto jeste agresiju napravila . I šta sad ? Ne smiju pisnuti Rusi hahahahaha . Trump jedno pričao u predizbornoj i sad kako je pobijedio polako ali sigurno nastavlja gdje mu je stao prethodnik . Pa samo budale naivne su povjerovale kako će Trump biti drugačiji hahahaha . Američka politika uvijek ostaje ista bez obzira ko je predsjednik , predsjednik se ne pita ništa .
Srbadija koja je podrzavala Trumpa na izborima za predsjednika na aparatima 😂😂😂😂
Kako do posla u norveškoj, više informacija na https://youtu.be/4zRMtjtEv1M
samo ih vi nemojte braniti
Amerikanci su najveći svjetski teroristi, počinili su genocid Zapadne Njemačke nad Istočnom, Južne Koreje nad Sjevernom, donijeli teror nevinim fašistima u Japanu i Italiji... Prokleta je Amerikaaaaaa...
Agresija????? A sta vi tražite gospodo Rusi u Siriji.. https://youtu.be/7R-V02MSQvA To nije agresija...
Asad je legalno izabran predsjednik drzave. Kao predsjednik drzave ima pravo zatraziti zastitu strane sile (saveznika) na svome teritoriju. Rusija je tu u svojstvu pomoci legalnom izabranoj drzavnoj strukturi. Napad hemijskim oruzjem je zlocinacki cin, ali bezuslovno optuziti Asada za zlocin u roku jednog dana bez istrage i izvrsiti napad na suverenu zemlju bez poziva za zastitu je agresija. Pravno su Rusija i Asad upravu!
Dobar test za Putina i Rusiju. Vidjecemo koliko imaju petlje i uticaja.
Tesko onome koga Rusi brane i zale...
ili ameri !
Hebem ti kosti mrtve...a ti kad bombardujes,onda nije napad na suverenu drzavu...neko mora tiranina da zaustavi u ubijanju sopstvenog naroda...ceka ga mjesto u den Haag