Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju Rusi šta im se kuha Sirija,Iran... Rusija
Ovi Rusi se ne sale , bice jako dobro ne podcijenjivati Rusiju i nadasve mudro. Ovi mahalaski komentari iznad , samo pokazuju ,koliko ne poznajete stvari !
Zar ovaj zločinac nije već u Hagu zbog genocida nad Čečenima i drugim kavkaskim neruskim narodima.
Zar ovaj zločinac nije već u Hagu zbog genocida nad Čečenima i drugim kavkaskim neruskim narodima. Žalosno!
Zar ovaj zločinac i genocidaš nije u Hagu.
rusi su g.ovna prdoslavnistička fujjjjjjj.jjjjjjjjjj
-sRBI su ci.ganija sa Karpata ,znači ruski c.igani -Mi Bošnjaci koji živimo u svojoj zemlji Bosni smo tu već 1200godina -Bogumili smo mi što znači da smo dragi Bogu -Bogumili su se klanjali pet puta dnevno i nisu imali krs.tove po Bogom.oljama i nisu imali po.pove zato ih je pa.pa napo,a i smrdovi nas napadali samo kad su bili udruženi zajedno sa evropom i svijetom sami nesmiju
sprema se Rusija da zastiti Turske cigane genocidne srbe
Pričajte vi šta hoćete, ali Putin drži čvrsto Rusiju, samim time je i čvrsto brani. Narod ga podupire, unatoč pokušajima UKUSA da destabiliziraju Rusiju kao u arapskim zemljama. Pametan i lijepo je sve te proteste protiv njega smirio i pokazao narodu da je sve to inscenirano od stranih sila. Zato je narod uz njega.
Putin i Rusija zajedno sa Kinom jedini mogu nesto da urade da se ovoj americkoj kapitalistickoj spodobi stane ukraj....
Tako je putine !!!!!!!!! Uraaaaa
@THEB nemoguce je Kineze podjeliti kako Ameri/Englezi rade sa Arapima... Kinezi nikad u historiji koja je 5000 godina nisu bili podjeljeni ali nisu isto tako nikad ni izvrsili invaziju na tudju zemlju...sto je fascinantno mentalitet arapa i kineza nije isti...podjeli pa vladaj je moguce samo na arapima implementirati vrlo uspjesno jer su vrlo podlozni za korupciju i bratomorstvo... a sto ne bi...zalijecu se na vlastitu krv da sexualno opce...onda nije cudo sto idu nozem na brata!
vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu. ovi gore glupani i nepismenjakovici govore protiv rusije i da je putin glup. e vidjet cemo ko je legenda! SAMO HRABRO PUTINE!
HAJMO BRACO RUSI BILO BI I VRIJEME DA NEKO NAPOKON ZAUSTAVI NATO AZDAJU
čovjek se boji napada iz BANTUSTANA 24%.
ovaj je gori od basara al asada