Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
go lopov na vlasti a narod ko\' ovce ,kako da nam bude bolje?
Jos tebe da sutnemo iz RS-a.Organizovat cemo ti ljubavni sastanak sa \"Micom trocevkom\":)
@RS Savjet, promuckati prije upotrebe, sta je pisac svojim tekstom, htio reci? Biti ce nam isto, sve dok politicari iz RS ne promuckaju mozgoam, i zakljuce da odcjepljenje nije realno! U svakom slucaju nemoguce bez daljneg proljevanja krvi, (primjer Brcko stoji na putu)! Kome je potraban rat, ohladi se! To sto je BiH \"govno\" od drzave zahvali Milosevicu i Karadicu!
BiH je govno od države i neće nikad funkcionisati. Patnja do podjele.
Dobro rece od crkotine Srbije i skotova njenih.
@KOKE I OSTALI ČETNICI! HEJ, PA ZAR NISTE VIŠE DOSADNI S TOM VAŠOM TEZOM O \"PRIRODNOJ\" DRŽAVI??!! PA ĐE TO JADNIČE IMA DA SE KUPI SJEME ZA \"PRIRODNU DRŽAVU\"??! NEMOJTE BOLAN TAKO, SMIJEŠNI STE I JADNI VI ČETNICI. ;-) NIJEDNA DRŽAVA NA SVIJETU NIJE \"PRIRODNA\" I SVE SU LJUDI IZMISLILI, A PRIRODNE SU RIJEKE, MORE I PLANINE... ;-) A AKO ĆEMO VEĆ KOD PRIRODNOSTI, ZA MENE JE NAJLJEPŠA I NAJPRIRODNIJA ........ ...... REPUBLIKA KOSOVO!!!!! ;-) :-D :-) :-D REPUBLIKA KOSOVO SE PROLJEPŠALA ODKAD SE ODVOJILA OD CRKOTINE-SRBIJE!!! ;-) :-D
Da i ja koju lanem, jesmo u bedu zescem, mislim da je po drzavu gore sto smo ogrezli u korupciju i nemoral, nego medjunacionalna netrpeljivost. Meni ne smeta sto me neki Jovo iz BL mrzi iz dna duse, ali mi smeta sto me \"moj\" Muhamed dere na ispitu i trazi mito, sto \"moji\" doktori, drotovi, hodze, svi traze pinku...Stoga, drazi mi je Jovo iz BL sto me mrzi nego \"moj\" Muhamed sto me voli na njemu svojstven nacin...
@jovo Zar nisi naucio da podjele dovode do krvavi ratova, jer da bi sproveo tu politiku, mora se sprovesti dodatno etnicko ciscenje, za to je potreban rat, u kojima gubimo svi. A svi zelimo u Europu, u Europi se sve vise mjesa stanovnistvo, tako da su etnicke podjele sulude kada ces mjesto bosnjaka poslije naseliti na primjer kineze ili arape, ( u Europi je trend da istocni europljani sele na zapad, bogati sele u Spaniju, Poljaci naprimjer u Skandinaviju. Nije li bolje zajedno zivjeti u miru nego voditi rat?
Podijela obavezno... nema srece bez toga, a da se hoće može nas se podijeliti u roku 24 sata, zna se čije je šta i za se ko je šta držao 95-e toliko.
@mujo Ne zaboravi, mi smo te i takve politicare izabrali na izborima. Ko je kriv ljudima sto biraju one koji im govore ono sto vole cuti? Zmija nas konstantno ujeda iz iste rupe, a mi pricamo istu pricu @Kole U BiH nisu vise neprijateljski nastrujeni narodi, nego na primjer na Kosovu, a milion primjera u svijetu. Za tako stanje su odgovorni u najvecoj mjeri i nasi prvi susjedi, koji budno cekaju da komsiji crkne krava. Bez obzira sto je BiH duboko podjeljena, dodatno djeljenje nije moguce bez rata, a kome to odgovara, to smo valjda naucili iz nedavne istorije, u ratu se nikada ne zna ko ce izvuci deblji kraj, a u stvari su svi gubitnici, cak i oni koji odnesu relativnu pobjedu. Ohladi glavu i radi na tome da postanemo prosparitetni Europljani.
neka mi neko objasni koji će nam k. ova i ovakva država?! Ali onako iskreno...
Ja sam uvijek optimista. Zatvoriti oci za momenat staviti vijersku \"podeljenost\" na stranu. Lopurde skloniti,napraviti nekorumpirano sudstvo i eto dobre osnove za pocetak. Obavezno staviti vijerke institucije tamo gde im je bilo mijesto pod komunizmom,jer je raja pomijesala fudbal sa vijerom.Tako da ce to biti kamen spoticanja.
U bosni se samo mrtvi mogu dignut da urade nesto a zivi su obican sljam i olos...
BiH je krepala jos 92. Na prostoru koji je nekada bio BiH, zive tri neprijateljska naroda, koja se mrze kao malo ko u Svjetu .Mozda Jevreji i Palestinci eventualno lice ali nisam siguran ! Treba staviti tacku i na njeno danasnje virtuelno postojanje. Sugava je to i neprirodna tvorevina. Sluzi jedino tome da bi veliki ,kada god im zatreba mogli da naprave rat u njoj, samo da bi svome stanovnistvu pokazali kako je zlo rat i kako je njima odlicno ! I da bi medjusobno uporedili misice i snagu !
JA SE IZVINJAJEM, AL \"OPSERVATOR\" JE MALKO \"PROLUPO LONČIĆE\", ŠTO BI REKLI MI BOSANČEROSI! NAIME, REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA NEMA \"NARODA SA MATIČNIM DRŽAVAMA\", JERBO, U BOSNI I HERCEGOVINI SU I HRVATI I SRBI \"KONSTITUTIVNI NARODI\", A NE NIKAKVE \"MANJINE\", A NJIHOVA MATIČNA DRŽAVA JE BOSNA I HERCEGOVINA!!! KOJI GOD NAROD ŽELI IMATI \"MATIČNU\" DRŽAVU, NEKA SE LIJEPO \"ISPIŠE\" IZ DRUŠTVA \"KONSTITUTIVNIH\", PA NEKA NASTAVI ŽIVJETI KAO MANJINA!!! MISLIM DA SE TO NIKADA NEĆE DESITI!