Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sami su ga izabrali
Nekada, prije 40 godina , USA je bio bastion slobode i demokratije za svijet.... U godinama poslije su počeli da padaju pod Židovski uticaj kroz razne fondacije i lobije koje drži jevreji... I zbog tog Izraela, koji krši prava palestinaca na način da i barbari bi im pozavidjeli, gube prijatelje širom svijeta... Samo još uahvaljujući korumpiranoj KSA odnosno saudijkim lopovima se još drže na površini... Ali mahniti Trump će ih dokusuriti..
Trump je na vlasti da odradi prljav posao a amerikanci se "ogradjuju" jer on je kao skandalozan.
Svaka imperija je propala iznutra. Kada protekcionizam i konzervatizam pocnu preovladavati to je znak da je ta imperija dosegla vrhunac moci i da su kola krenula niz brdo. Takodjer sa nedavnim napretkom u komunikacijama, socijalnim mrezama i sl koje omogucavaju nepismenim degenericima da imaju jednak pristup medijskom prostoru urusen je citav koncept zapadne "demokratije" koji se mora mijenjati ako ljudski rod ne zeli da ode u totalnu propast.
cuj produbio vec produbljenu zemlju, ja trumpantne izjave, mozda i prevoda, dubiozno...amerikenjci
tviteraska politika ....
intersantno je kad balkanski novinari znaju sve o USA vanjskoj politici a o toj politici niko nista ne zna cak ni americki novinari
@b1ackfie1der tako je nas se itekako tice,i USA ostaje privrzen Bosni ma koliko to neki mrzili
Merak vidjeti koliko jos budala ima i puse ovakve price-mnogi su protiv Trumpa.Da ,jesu ,ali mnogi su za Trumpa i tih je vise.I Trump je sve sto je obecao i zasto je i dobio izbore pokusao ostvariti. Sad ,sto muslimani poturice misle da je on protiv njih ,je vec drugi problem.Upravo on spasava normalne muslimane od ovih sto su dzihadu sa svakim ko nije na toj primitivnoj i posljednje izmisljenoj religiji.Zalosno je da su i nasi u dzihadu a zive u EU,daleko od tog istocnjackog smrada .
@ALKOHOL hoceš da kažeš da je i gospodin Puljić musliman i poturica a ti ugledniji novinar i publicista od njega. Glupi idiote
@Vladimirov Putin Za Puljica ne znam ,ali ti si ocigledno ostatak Turskog genocida u BIH ...Mudri idiote ;)
stvarno ne kontam amerikance pa sebi onakvog predsjednika izabraše 🤔😂😂😂
Time istovremeno gube i drugi. Palestina od jučer bez američke novčane i druge dobrotvorne pomoći, a Pakistan od neki dan bez novčane pomoći i bez američkog savezništva. Neka to duže potraje i tek će onda tamo biti prava tarapana i umiranje od gladi kakvo još nije bilo.
Killary je bilafavorit tajnih centara moči u USA, a Trump im je pomrsio račune. Kakav je god,nije mu lako stalno se boriti sa opstrukcijama vlade u sjeni,koja između ostalog kontrolira i medije. I ovaj interview dio je toga.
Sve to rade vanzemaljci,Jevreji,masoni i ljudi-gušteri.
Kaki ba vi s vama ne bih na sparing
Upravu je čovjek...ovaj će usrati sve što su dosad gradili, a sve zbog glupih masa kojim je bitan populizam
Amerika je zakon za sve!!!