Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se, da ce Dodik i Covic i svi oni koji krenu njihovim putem razaranja BIH izvuci pouku iz ovoga.
Gdje nestadoše onolika muuddda, narod ispadoše samo ovce...
Kreten samo zavadio narod.
Čoro progledao ...
kaze nekia srbin nagovorio da pokusa secesiju,bez zeze !
Ja heroja i kur...ca
Mišu jedan glupi.
Dodo, pratiš li ti ovo? Čisto da znaš šta te čeka ako samo prdneš...
Vako će i Mile Dudjemont završiti.
A narod jadni stavlja bubrege pod palice za stoku koja ih zapali
Neka se Puigdemont mnogo ne zalosti jer separatizam je zanosna vjekovna pojava i nekima malim i lokalnim pojedincima su se ambicije ostvarile, neki su opreznije ispitivali teren, kao Senaid Memic koji je htjeo da izdvoji Ilidju pa je vidio na vrijeme da ce povuci macka za rep, a neki kao Covic uporno nastavljaju i pojacavaju svim vrstama blokada da napravi Herceg Bosnu kao drzavu napredka i pravde.
Ovaj ko milokrad koda mu je burazer
Popusio sa apetitom!
Mene je strah i da će i mali FAhro odustat od dužnsoti predsjednika BIH u zamjenu za osloboađajuću presudu ! Ali nije sud BIH pijaca pa se to meože. Možda i nije sud al jest BIH ! :) Sačekajmo 16. maj pa provjerite ! Iliti drugi dan ramazana !