Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bezveze zakuhavaju i zakopliciraju a u kataloniji se baš lijepo živi i neka ga osude
Dodik sprema helikopter.
Toliko o onome da je katalonska autonomija ekvivalent savezne države kao što na komentarima reče @bleso. Premijer španske vlade raspustio katalonski parlament :) I onda @bleso sa komentara kaže katalonija ekvivalent savezne države :) Taj je rekao i da je "Okvirni mirovni sporazum". Ustav Bosne i Hercegovine :facepalm.
Ovaj separatista ruseci sopstvenu zemlju kao evropsku clanicu, optuzujuci je za razne nepravde je, to je jasno, istovremeno je time podrivao i rusio i EU. A sad dolaskom u Brisel perfidno nastavlja svoje, da EU uvede u pat poziciju nejedinstva u dobije podrsku od nekih clanica, i time onemoguci konsenzus o njegovoj isporuci spanskom sudu.
Ovako treba procesuirati Dodika, Ivanica, Cvijanovicku i ostale koji su radili na referendumu u cetnitetu. Drzava mora reagovati.
Koj su ovo politicari kreteni sam gedju svoju guzicu protijeroniga u Afriku.
sta ce raditi sa njih za 6 miliona eur.
Dokaz da onaj ko trazi belaj za tren ga i nadze
Frankova Spanija..
Dodiku javi se !!! gDE SI mishu nestao... !
Idućih 100 godina nek zaborave na otcjepljenje hahaha...
Sad će da bude bez kondoma i vazelina