Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema ba revolverasa nigdje ko kod nas, pucaju, ili rane protivnika, izbiju oruzje iz ruke, ili rane sami sebe ... posteno... ima krvi ali nema mrtvi..
S obzirom da je kod njih pušku ili pištolj kupiti isto kao i nama kupiti Mars čokoladicu, razina tih pucnjava je još i u nekim normalnim granicama. Zamisli da je u Rusiji ili Kini tako lako moguće doći do pištolja ili puške. Vraga mi onda Kinezi ikad prešišali milijardu.
Ništa novo u SAD 😂
A zasukan je u kanzasu..
Garant neki genocidas napadac
zar jos nisu mu nasli pasos koji mu je ispao dok je bjezao,ma nemoguce.dajte amerima malo vremena brzo ce ga naci nekog abdel kabel al hadudija.
zar jos nisu mu nasli pasos koji mu je ispao dok je bjezao,ma nemoguce.dajte amrima malo vremena brzo ce ga naci nekog abdel kabel al hadudija.
Sta ovi ,,dr.Dabicevi,,rade...stvarno nisu normalni...
Na zapadu ništa novo.... 😎😎😎😎 Kad se kod nas u Bosni opali nekad svi skočimo na noge. Stanje nestabilno. 😃😂😃😂 SUPER JE KOD NAS ..