Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobile se dvije fanovi gangsta rap grupe
$$$$$$$ za proizvodace oruzja i municije (a i BiH je umjesan kao prozivodac municije)
ovi jenkiji i svjetska muslimanija najveća opasnost za čovječanstvo!
Kako je u americi dostupno ovo oružje dobro da nema na stotine upucanih svaki dan. A zamisli samo da je kod nas oružje ovako dostupno....tamo omladina barem neki dinar ima a kod nas sve kokuzi i depresivno agresivni.
pod hitno u nato pakt, nema više čekanja ni izgovora. hoćemo i mi k'o sav normalan svijet da rokamo sirot'nju po bliskoistočnim pripizdinama i da budemo 'vako popularni i na naslovnim stranama svakih par dana.
jarane, kad neko roka bošnjačku sirot'nju, to je genocid i to ne valja, ali ako treba da mi rokamo neku tuđu sirot'nju nadajući da će to garantovati da će bosna biti naša, to je u redu.
volim piti, volim zagalam'ti, da ga vidim ko će mi zabran'ti, kazuj baba đe unuka spava, da baraba kuću ne obara!
koji li ce prvi krmak iskoristit sad ovo da pljune opet po musliimanima?
ne budi opterećen, uglavnom arapi muslimani rade sranja, ne znam šta tebe to boli
evo prvih kandidata, krmak 1 i krmak 2
Imate li vi sa klix-a neku vijest iz svijeta a da nisu napadi i ubistva? Zar se samo ružne stvari dešavaju?
izgleda !
Fakat !!!