Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
man haron monis je obican kriminalac samoprozvani seik, lunatik, manijak, kriminalac... osudjivan zbog silovanja, osudjivan kao pomagac u ubistvu svoje supruge, ekscentrik, bio je na slobodi uz kauciju i eto sta je uradio. tako mi je zao naroda, talaca i njihovih porodica. australci ce prevazici ovo zajednicki.
Sramota! Sve neki šeici, a sve ubleha do ublehe...
cim ga uhvate,ako se sam ne ubije, odmah mu metak u celo sasuti.Pisham mu se na ideologiju istjeravati nesto na ovakav nacin nema veze ni sa kakvom ideologijom i religijom.
Da mu rodjak nije ovaj šeik sa Alipašina vada danas se svako šeikom može nazvati pa i ovakve budale...
ma eto, taj šeik nije sasvim diht.
JA SAM NAJRAHATNIJA NA MOJOJ VIKENDICI NA JABLANICKOM JEZERU,MIR TISINA I LJEPOTA
Siđi ženo sa vikendice, slomićeš vrat bona.
i zagonđija.........
Sraman je svaki čovjek koji u ime vjere radi nešto ovako. Musliman sam, ponosim se time, ali želim da dragi Bog kazni sve koji u ime vjere nasilje čine!
ma ovo je neki Simo Drljača iranskog porijekla