Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto su zakljucani komentari na Adilov clanak...hahhahah e moj klix
---Pucnjava u njemačkoj bolnici U ovoj EU najviših demokratskih standarda običan čovjek više ni na GROBLJU nije siguran. Osim ako se u pomenutom slučaju medicinska sestra nije opucala sa nekim ! O dragi Tito ćeznem za tvojom čizmom i vremenom, mogo sam mirno spavat đe hoću , lopovi bili dugogodina u zatvoru a ne na vrhu vlasti ko sad !
Jest nesposobna ova dojce Polizei. Klixovci vec znaju ko je i sta je 😃😃
Cuo cojk da ce Sebija uzeti bolnicu pod svoje, htio se ubiti al promasio!
sigurno su neki katolici rvati iz okoline Splita , mozda su oni od juče hmmmm
Polizei i Turska zastava na ogradi... ono kad slika govori ...
uze mi riječi sa tastature....
@zuHorse i jesam pretpostavila da slika nema veze sa danasnjom pucnjavom ali je svejedno veoma znakovita. Hvala na informaciji :)
Vlaski djikan