Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje su sad igre...
Amerikanci i primirje
Kršenje primirja nam je dobro poznato.
Propast Erdogana, po prvi put u historiji ruske zastave na južnoj turskoj granici. Katastrofa.
A Sirija i njen suverenitet.Putin ima drugaćiji pakovan špil karata .Iran je neka čivija i bez njega točak teško da ne spadne.Budi svoj i pusti drugog da živi svoj život,budi čovjek i živi od svog rada a ne tuđe muke i bijede.
Sve ovo je Turska trazila i prije ofanzive. Sada je  nanijela  teske gubitke kurdima i opet se kurdi moraju povuci.  A sve je ovo moglo bez rata. Turska je ostvarila veliku pobjedu.
....ne prdi
Okončana je još jedna operacija. Turska je dobila i na terenu i za stolom. Po prvi put u zadnjih nekoliko stoljeća. Ukratko šta je dogovoreno: ?Teroristi će napustiti sigurnosnu zonu koju Turska od početka traži. ?Oružje će biti pokupljeno od terorista. ?Sve kote i centri terorista biće uništeni. ?Sigurnosnu zonu će kontrolisati Turska vojska.
Erdogan treba da dobije Nobelovu nagradu za mir. Amerika, Rusija i svjetske sile nisu uspjele 8 godina da zaustave rat u Siriji. Erdogan to uradi za 9 dana! Umjesto milIoni novih izbjeglica Evropi on ih sada salje svojoj domovini.
Nista cudno, uvijek imate onih koji ce sve da rade da sabotiraju.