Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gjdee si još bio da možeš reći da su najgostoljubljiviji na svijetu? Da su gostoljubljivji nego oni u Tučepima i Makarskoj vjerujem.
Bio sam nedavno u Americi , i to je najgostoljubljiviji narod na svijetu, kad sam rekao da sam iz Bosne , odmah su ono wao Europe itd itd. zato seljoberi koji niste vidjeli nit lampe, a kompjuteri su vam ukljuceni na akumulatore odjebite s ovog portala i s.erite mamama svojim. KAO VI ZNATE NAJBOLJE
Ameri nevjeruju vise u ova sranja a kamoli neko drugi...
all muslim are terorists ha ha ha
vau terorstaen napaelen demoukraetija hitnou vi mast koul four bombardments of ol kantris NAU!!!!!!!!!! if ju dont vona džojn den ju terorist tuuuu vi bomb ju tu!!!!!!!!!
NEKA NEKA,,,,,,,
@ edin john joj sto ti je lud comment
______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________
\"Kuc, kuc\". \"Tko je?\" \"Tmujo\"
za ove \"pismene\" ne kaze se meTcima,bolje da ste napisali metkovima lakse vam je hehehehehe koji retardi c c c c
a za par dana \'uhvacen\' krivac, mahmoud karim iz irana. eto im novog povoda
Zatvorili pola drzave zbog par metaka ispaljenih...kud nas u centru grada izbuse momka i boli policiju k....
ubisel.. bar kog amera???
truci sviraju ku.ci!!!
sta rade ovi turci!?!