Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo dunjalucka vatra je sezdesti dio dzehennemske vatre.Najmanja kazna u dzehenemu je da ce vriti mozak.A trajace vjecno.PORAZMISLI PASTORE.
Bitno da si ti doživio svojih 5 minuta slave, sektašu bolesni. Kad već imaš potrebu da skrećeš pažnju na sebe, bolje da si snimio neki pornić i progurao ga u javnost, ko Severina :) Ovako si doveo u opasnost i sebe i ljude s kojima si blizak. Ne slutim ti ništa dobro, nažalost.
Čuj dobio Božji znak. Joj ovi jadni Ameri glupi ko Pakiji džaba im sva tehnologija i pare. Gluplji Imperij nije vladao svijetom još od vremena Džingis Kana.
e hoces biti bolji samo pokazujes prave misli krscana prema muslimanima eto kuran ce nestati ako ti spalis koju knjigu samo ces sebi nastetiti jer ce ganjati vehabije dok si ziv a da ne govorim o ostalim nesrecama koje ce te zadesti i da sve kurane spalite imamo hafize imateli ih vi ??????
Spaljivanje je stvarno glupa ideja, samo se svrstava rame uz rame s onima koji u Gazi slavodobitno u transu pale američke i izraelske zastave i lutke političara.
Sad je Terry Jones iz Monthy Pythona nabelajio ni kriv ni dužan
JA KOLIKA HAJKA SVJETSKIH MEDIJA...I TO PRED BAJRAM...UOCI 11.09... I TO RADI NEKAKVIH ANONIMUSA...I TO NEKE SEKTE KOJIH U SAD-u IMA NA STOTINE...PA CE NAFURATI NEKE EXTREMNE...KOJE JE USA STVORILA...PA DA SE NAPRAVI SRANJE SLICNO ON U NY...I NA KRAJU KRIVI MUSLIMANI...PA OPET NAPAD NA ISLAMSKU ZEMLJU...I TAKO DO SUDNJEG DANA
Pastore ideja ti je bezze, jer spaljivanjem nećeš ništa pametno postići. Jedino rješenje je poslati još vojnika na B.Istok
Miševi se usrali. YES YOU CAN\'T.
a je pastora,pardon,,hajvana,,,nema pametnijeg posla??????al to ce mu biti sigurno zadnje sto ce uraditi i on i njegova crkva,,
Ovo je pravljenje medijskog spektakla... Da njegove izjave ignorišu mediji, nebi bilo nikakvog belaja
ah ne boji se za svoj zivot,aman sto ce mu bruder iz afganistana poslati posjetu