Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pakistanci u engleskoj su ko siptari u sarajevu
ovdje vas gledaju vas ko gradjane drugog reda ..kao sto i jeste//zaostali neobrazovani krvna osveta zene marisu na socijali
Nikada mi neće biti jasno zašto ljudima smetaju tuđa prava? Svako ima pravo da (sa sobom) radi šta hoće!!! (osim pedera) @eki Očito je da si šljego sa Romanije, Sarajevo je multikulturalan grad, 3 vjere zajedno žive u suživotu od uvijek i tako će biti do Sudnjeg Dana.
ljevicari, pogan neodgovorna, islamiziraju Europu i pretvaraju je u Kipar, Nigerija ili Pakistan ! bice to jako tesko jednog dana deislamizirati ali ce se i to morati odraditi !
E moj ti Champele pa zar sam Bog ne naredjuje hidzab,a osim toga on ima duboku filozofiju i stit je za zenu i uzdize je iznad toga da je gledaju kao predmet.Svako ko vidi neku koja se skinula,nikad nece reci jao kako je divna osoba, itd nego ..bolje da ne govorim sta pomisli. Jest, odjelo ne cini covjeka ali ipak se moze po nacinu oblacenja vidjeti kakva je cija unutrasnjost,i cemu tezi.. i hidzab je svjetlost,i cednost i cistoca,,a bez hidzaba zena se izlaze prljavim pogledima,i mnogim vecim prljavstinama.. mada ne mora znaciti da je svaka koja nosi hidzab bolja osoba od neke koja ne nosi,ali ako je ta koja ne nosi tako dobra osoba sigurno ce staviti hidzab jer je u tome cistoca... :)
Zasto predstavnica zena islamske vjere mora biti \"pokrivena\"?Zasto su sve nepokrivene muslimanke smece u odnosu na pokrivene?Odijelo ne cini covjeka, a samim tim ni vjernika, boljim.Sav taj folklor oko pokrivanja zena samo izaziva vecu podozrivost ostatka svijeta na zapadu i dalje prema muslimanima.Muslimani se ne sikiraju mnogo jer misle da su sami sebi dovoljni i mahom se druze izmedju sebe.Sta dobijamo;nezadovoljnike kojima je tesko da postanu dio zapadnog svijeta,tesko dolaze do posla,stana... itd.Zbog cega?Najvise zbog prkosa i inata,a to je glupo da gluplje ne moze biti.Malo je onih nasih muslimana koji su bili primjer cijelom svijetu kako se moze praktikovati vjera i zivjeti normalnim evropskim zivotom.
Ko da je bitno kako je u Iranu..ovoj mrzilačkoj četničkopartizanskoj balkanskoj stoki je bitno samo da mrzi i da se.re kroz usta, a to što se potpisat ne znaju to nema veze
Je.bo ja sebe ako ti znas i jednu od tih zemalja naci na mapi, zadrti papcicu ispranog mozgica
Jeste, previse u svijetu tog drugog i drugacijeg, zato neka te u pecini, pecinski jednocelijski organizmu
Jedini primitivizam ovdje si ti, primitivna komunistickofasisticka slino
U.K. = jedina/posljednja demokracija na svijetu
Treba kur.vu isl.amisticku odmah na lomacu !!
Sta ba vi znate kako je u Iranu, jeste li ikad bili pa da pricate ko ima pravo ko nema. Bio sam u Iranu i vidio sam kako je, tako da mi niko ne moze zamazati oci kojekakvim pricama rekla-kazala, cula-prenijela. Pa u Iranu ljudi imaju veca prava nego u bilo kojoj DEMOKRATSKOJ zemlji. STA VAM JE DODJITE SEBI... Kad je tebi drzava dala mjesecno da platis racune i jos da ti ostane kusur, kad je tebi drzava dala da ti gradski prevoz bude manji od POLA MARKE (Mada je jos jeftiniji), kad je tebi drzava davala pola para sto si kupio lijekove koji su toliko jeftini da je smijesno reci cijenu, kad je tebi drzava otvorila svoju pekaru, prodavnicu, u kojima mozes kupiti u pola cijene nego u privatnim prodavnicama...Kad je tebi racun za plin bio 4 marke, a litar benzina pola marke, kad si ti imao besplatno skolovanje i jos da ti daju mjesecnu stipendiju..... ZIVILA ISLAMSKA REPUBLIKA IRAN a dusmani nek od muke crknu...
\"Nadam se da ću viđati više pokrivenih žena u britanskom parlamentu nego što je to bilo dosad, to bi bilo odlično\", rekla je Kerim. Nemam nista protiv,neka se mu slimanima daju sva prava u demokratskim zemljama,tako i treba no i ja se iskreno nadam da ce mu slimani poceti davati ta ista prava kr scanima u svojim zemljama. Malo reciprociteta ne bi skodilo,kao sto je gradnja bar JEDNE cr kve u Saud.Arabiji gdje zivi i radi 1,5 mil.krs cana,da prestaju progoni apostata sa is lama na kr scanstvo u Iranu,Pakistanu,Somaliji,da prestanu otimanja kr scanskih djevojcica i njihova pri silna udaja za mu slimane kako bi se tako ogranicio natalitet medju Koptima itd itd.
Znamo, i da svak nosi hidzab sa pravom svrhom svijet bi bio potpuno drukciji. I nijedne! Uostalom, ko zna ista o hidzabu zna da ova kamara platna na njenoj glavi nije hidzab, pogledaj na sta joj glava lici.