Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove Afgane treba sve primiti u legiju stranca, samo bi ratovali...ništa drugo i ne znaju
Oni rade za dolar i sad se mi trebamo zadovoljiti sa 450KM plate jer se tamo puca i ratuje? Klasicno razmisljanje prosjecnog bosnje, ne tezi ka vecem i boljem nego se zadovoljava sicom i tjesi se da je to dobro i dovoljno.
kozojebi
Slika 4 = Neymar
Fin svet.. Civilizovan,miroljubiv. Nema da se kolje u aljovo ime par dana. A potljen ožeži,ožeži.. Dobrice.
ima muslimana vidim sto podrzavaju talibane.pa idi zivi kod njih.zabranjen tv,radio,svaka umetnost,sve knjige sem kurana i islamske literature.i svake nedelje posto je fudbal zabranjen,izvedes porodicu na javna pogubljenja.
@AbuDzihad37Klixevi ja podrzavam da se sto vise poubijaju izmedju sebe a srce mi naginje u tom ratu ka talibanu
@KrunicaOdBrabonjaka odjebi psihicki bolesnice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko zna mozda i pameti unrzo dodzu ako imadnu kome
Sta se desilo sa arapskim svijetom u srednjem vijeku si bili jedna od najrazvijenijih regija putevi svile zlata i ostalog a sada izgledaju isto kao da su ostali u srednjem vijeku, stvarno mi nejasno
pa sad se svila i zlato prevoze brodovima i avionima.nema potrebe da se lenjim arapima,placaju takse i putarine.
tolika koalicijana sila,mnogo jaca od sssr 1980g ne moze da porazi priucene stocare ratnike 17g.uz satelite,avakse,apace,pomoc pakistanske drzave,silne trupe.mislim da su talibani ubili vise od 6000 okupatora od 2001.ruke im se pozlatile.
"ruke im se pozlatile.." jadan ti s takim razmisljanjem..ljudi kao ti ne zasluzuju koracati ovim svijetom....
@nokemo ne nego cu da volim onog sto me zasipo uranijomom i oteo zemlju.da bog da ih izginulo jos 600000.olos americki,hoce da vlada planetom.