Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da, dosegao je svoj maximum :D jos samo da pocrkamo!
Nadam se da planeta ima plan reciklaže i regeneracije i da je ovo sam početak tog plana.
koncentracija ugljendioksida stagnira , a s druge strane broj ratnih zona raste svaki danom ...... nikad na zelenu granu možemo samo poželjeti da ovo drugo , bude proporcionalno ovom prvom tj da stagnira ako već nije moguće da se smanji ....
eh saću prnut, pa nek naraste, jer narod se naviko da.ima.ga u velikoj kolicini, a sad da odjednom opadne, ma kakvi, samo naprdit!!!!!!
jozsef@ ma dzabaj sinoć su pucali rafalu za rafalom, ni prozor nije pomago nista, jutros kad ustadoh vidjo iznad kuće sivkasto nebo, i odmah mi je bilo jasno od čega je, ali nisam vala 5 dana ni srao pa može bit da je od toga mi još vise se čulo, jbg. Ne znam sta da radim? Hvala!.!
Kojo
ma sta mu je da se nije (kuc- kuc) instrument pokvarioooo
Zao mi je... ali najeo sam se graha,vrijeme da pokvarimo prosjek!
Steta da propadne... a sto se tice ukucana, hehehe... sklonim se ja :D
Pazi se Berzerk, dalekometne su... hehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...the osone hole does not like this...