Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahhahahahahhahahahhaa
Pod hitno lockdown uvesti!
Uskoro ce roditelji voditi decu na lecenje baba-vračarama i belim magovima. Vise ce im verovati nego doktorima
otežano diše i znoji se kad je naplju 40+...zanimljivo,zanimljivo
Klix: 29.8.2003: Od vrućine u Francuskoj preko 11 hiljada mrtvih Klix: 16.11.2021: Prvi put jednoj osobi dijagnosticirano pogoršanje zdravlja zbog klimatskih promjena Pa ovo nema ni u Orwellovoj 1984.
Davne 1937 temp bila 43 stepena tad im nije smetalo
Hvala bogu korona prosla sad imamo novi virus zvani klimatske promjene
Haj', reko' da vidim komentare...
preseravanje
Mene više brine što žena u obećanoj Kanadi živi u kamp prikolici bez klima uređaja. Tu stranu kapitalizma nam nisu pokazali.
Kad ce vam doći iz dupeta u glavu?! Pelc je otrov!!! https://srbin.info/drustvo/dr-delic-u-poslednja-2-3-meseca-svi-najtezi-slucajevi-kovida-su-vakcinisani-video/
Temperatura se mjeri zadnjih 120 godina. Podaci pokazuju da je došlo do zagrijavanja. Na milione mjerenja izvršeno u svim krajevima svijeta. Tačka. Ne možeš da prihvatiš tu činjenicu - do tebe je. Nisu svi ni obrazovani niti imaju kapacitet da razumiju. I to je normalno.
imas dobar dokumentarac gdje covjek koji je radio sa grupom naucnika objasnjava kako je sklonjen sa tog istrazivackog rada jer su namjerno povecali za 1,5 stepen temperaturu.A kao ustvari u prosjeku od 40 god temperatura je porasla za nekih 0,001 stepeni.Interesantan je,ne mora znaciti ni da je istina sve od strucnjaka ali uvijek ima i dr strana.
Ima 70godna, halo ko je ovdje veci glupan klix koji obljavi vaku glupost, ili taj doktor koji javno objavi glupost
Vidim smješno mnogima, dokaz koliko smo zaostali
Kod nas najzagađeniji grad na svijetu, godinama, poplave zbog nemara, respiratori zbog pljačke, rupe po gradu da, se polomiš hodajući.. Itd itd itd, možeš narode crknuti, što manje nas to njima manje na birou i PiO, tako da Novalić samo konta kakp da otme od naroda, pa čak i pomoć rodbine i donacije za liječenja da oporezuje, tako da stoko šuti i dumaj o srbima, bošnjacima, hrvatima i ostaloj šupljoj
😂😂😂😂
Sotonisti se moraju skinut sa trona inače ode ovo predubuko! Najveći krivci su ovce koje ih slušaju, vjeruju im slijede ih!!!
pa stvarno zar smo ovoliko glupi, onaj film idiokratija potrefio u samu srz
Ah ti pitu..Hocu ono od prije, da me drug zove lopte, hocu Tom i Jerryja, hocu klikere, hocu slicice, autice, hocu zijan u komsijin vocnjak, necu internet, necu mobitel, necu vakcinu, necu nista syo je danas popularno..Puu
Samo što ti i vakcina ti ide uz "ono od prije"