Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislio sam nešto loše napisati o ovim vehabosima kad vidim antiislamisti punom parom rade. Šta je najgore večina koja opisuje idil je u pravu...Neka nam se Dobri Bog smiluje.
...ovaj se svijet sam od sebe poubija
Kako Al Kaida više ne napada, samo da mi je znati?!
IDIL ...znate sta znaci ono L ...levanta nije u pakistanu pa da ga je... mudzahedinski front je poroko par muja ali samo sto su kontolisani i finansirani od istih nemoraju biti ista organiacija ,IDIL u je bliska i druga organizacija ako cemo po tome gledat al ako ime nazovem bijo bi baniran
Dobar dan dragi čitatelji portala Klix.ba, kako nezvanično saznajemo dva pripadnika organizacije IDIL ušla su u Predsjedništvo BiH, gdje za taoce drže Izetbegovića, Čovića i Ivanića. Također, nezvanično smo dobili informaciju da je taoc i Milorad Dodik. Poslali su poruku da žele 200 miliona KM ili će ih sve pobiti. Naš reporter javlja da je ispred Predsjedništva masa ljudi koja uzvikuje: "Svaka čast, evo vam 200 miliona da ih likvidirate". Kako saznajemo, pripadnici IDIL-a su iznenađeni i ne znaju kako reagovati.
gde se uplacuje za likvidaciju,da prikupljamo
Za likvidaciju se uplaćuje u kutijicu ispred zgrade Predsjedništva. Za više informacija, javite se na broj 080 555 444. Naš reporter javlja da narod masovno ubacuje novčanice od 20KM, 100KM, a imućniji stavljaju i po 200KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma lazu ba, oni samo sire mir i toleranciju. Kakvi napadi i ubijanja.