Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napokon će saznati da je Majkl Džekson mrtav...
neće biti odrzani dok si ameri nenađu pravi kadar koji će biti samo marioneta. adjeca su se vozoli biciklima i kad je bio gadafi. koji šljam ubi boze.
@Libijac znaci, ako se ja ne slazem sa tobom, trebam li te pokusati likvidirati ako mogu? Jeli taj nacin razmisljanja nesto sa cim se slazes?
Živio Gadafi!
Ehehehe nema vise Land i Rangerovera ajjjmo stojadini naprijed.... MMF dijeli dzabeeees :p
@bomboncic U takvim zemljama sa demokratijom samo raste zatucanost. Jer oni ne znaju glasati nizasta drugo nego za islamiste.
Valja doci do te narodne svijesti, gdje je sloboda za svakoga, pa cak i one skim se ne slazes, naj vaznija u zivotu. Valja proci hiljadu godina razvoja u tom smijeru.
Narod mozda nije spreman da prihvati postojanje onih skim se ne slazu.... jos uvijek. Ako im nije korijen zivota, sloboda za svakoga, kao na primjer ako je narod radikalno vjerski opredijeljen, onda jos 100 godina ciganije gdje samo gadafijevi prijatelji imaju kucu i novo auto, pored toga sto imaju dosta ponuditi ostatku planete.
ista prica ko i u egiptu ... nikom ne odgovaraju slobodne demokratske, parlamentarne napredne arapske drzave :-) jer s tim automatski raste pamet, školovanje, nauka, ekonomija, proizvodnja, osvjestenost, hrabrost...!