Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova će do kraja mjeseca obići više nego bisera za mandata
A prvi dan nakon preuzimanja duznosti nasa sefica diplomatije Bisera Turkovic pojela cijelo janje.
Ova je ona ljevica koja nikadanu životu nisu radili u realnom sektoru, čitav život na budžetu. Imamo mi najviše iskustva sa ovakvim
Ova ce da syebe budzet njemacke vrlo brzo
Od ove ide krv iz ušiju.
Zmijsko lice
Ukoliko se sutra izglasa na sjednici da se vracaju nadleznosti manjem entitetu, onda ce to biti dan stvaranja unitarne Bosnjacke nacionalne drzave gdje ce Bosnjaci biti zasluzena vecina. Jedina takva Bosna moze uspjeti. Imamo sad gradjansku BiH i nista ne valja.
Ova ce da gura pelc agendu dok je narod ne rasčereči!
Mogu se kladiti da su pričali samo o vakcinaciji i ni o čemu drugom
Pričali su o tome kako napraviti muslimanima graDŽansku BiH.
kad dođe kod nas,pa vidi čija zastava se zeleni... mehmeda spahe ulica je njezina adresa
Sto nije SDA za Bosnjacku nacionalnu drzavu? Sto su spali na tzv gradjansku drzavu kad znamo da imamo sad gradjansku. Jedina drzava je ona u kojoj ce Bosnjaci biti vecina kao i u Srbiji gdje su Srbi vecina i u Hrv gdje su Hrvati vecina
Al' se neko uplašio ovdje što komentarišu.....
Jedini strah od ove zemlje koju ova gospođa predstavlja je taj da će dovući još 200 000 Bošnji na bauštelu i u staračke domove. Ostalog straha neće biti.
Ima neki pogled u fazonu je.b.. cu vas sve
Može Merkel sa Putinom ili Trumpom...ova teško mm
Ova je žena je polupismena, nađeno da su joj diplomski radovi puni plagijata. IQ na granici retardacije. Izabrana je na visoko mjesto u politici od strane duboke države upravo sa ciljem da uništi Njemačku.
Zena plagijator!