Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kina prodaje prašinu... Ali nema toga više. Tamo sad sve stoji, zapad ne reaguje. Počeli prijetiti Hong Kongu da SAD i Evropa prihvate sve kao što je bilo prije krize, ali nema toga više. Kapital će samo napustiti Hong Kong pa je onda situacija još kritičnija. Zašto se nisu brinuli da naprave neku socijalnu državu a ne komunističko-kapitalističku.
Nazalost. Slomili se svi...
Pošto se Kinezi najduže bore sa ovom bolesti i ulažu maksimalne resurse u to, smatram da je vijest taćna. Ali bolest o kojoj pričamo kao o kraju civilizacije, nije nešto galopirajuće. U najpogođenijoj zemlji u odnosu na broj stanovnika, San Marinu, razbolilo se "čak" 2% stanovništva, a umrlo od COVID-19 0,12% stanovnika.
Sad navalite na slijepe miševe i konjsku balegu
ina je sva u banani i čekaju da im zapad pronađe vakcinu.
Malo sutra