Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo glupan, konj i budala može rat smatrati svetim
mamu vam svima, od administratora na forumu do urednistva, vi svi ste islamofobicni pacijenti i placenici.. juce je ova vijest izasla, sta je opet u prvi plan gurate
Nije pohvalio sarajevsku bijelu Al qaidu za napad na US ambasadu. Slabo hude Bosnje ,slabo. Morate ponoviti,zovite Mevlida !!
Jo Hamo vidi mu glave ocam. Prava ćifutska. Još jedan pokušaj židova da j*** muslimane u zdrav mozak. Naravno ima glupana koji će i povjerovati u ovakve priče. Više nego očigledno je da čovjek na slici nije musliman. Prava mu je faca ona židovska odvratna. Plju, serem im se u usta žvaljava. Situacija je i više nego logična: Amerika sprovodi prljavu politiku Izraela jer ovi imaju apsolutnu kontrolu financijski tokova u SAD-u. Amerikanci usput imaju ogromnu korist i od nafte koju invazijom na neku od zemalja sa izmišljenim teroristima uzimaju besplatno. Čitav svijet to vidi ali niko da progovori. Svako se stavlja na stranu onih koji trenutno imaju moć. Pa i sama BiH. Da skratim: NE NASJEDAJTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koja je svrha života? http://www.youtube.com/watch?v=Zor1et-rT8c
pa covjek pozvao na proteste a ne na sveti rat deb.ili jedni novinarski
TOTALNO NEBITNO
ajmo braco srci s muslimanima na amere !!!
Jel ovo 2012 ili 2002??
ti žuti, isus i svi poslanici su rekli da je sablja nekada jedini način da se iskorijeni nevjerstvo, ko je pravio križarske ratove? ne opravdavam rat ali nisi u pravu majmune.
majku vam balinsku kako RAT MOŽE DA BUDE SVET stoko
ova grupa i ne postoji!!!!!!!! moroni
Daj zamolio bih redakciju da skinu sliku ovog pokojnika sa naslovne stranice, gadan je ba pravo!
Evo sve letimo,......šalji svoju djecu u rat.
Pa sta cekate bosanski muslimani,vas ajatolah vam izdaje zadatke,krenite od vasih 24%,udariteeee po ambasadama;-)))) (skriveni komentar) ------------------------------------------------------------------- Da imate puno glupih ljudi, dokazuje vam isti clanak, kojeg sam kopirala, nadajuci se, da ce te ga svatiit i na drugi nacin komentirati. Za glupsona, koji ne zna, da i u islamu ima razlicosti u vjerovanju i tumacenju islama. Ali pojedini islamobofobisti nemaju toliko znanja, da bi to svatili. Islam kao i hricansto se razlikuju po vjerovanjima, obicajima, jer da nije tako, nebi imali katolike, pravoslavne, evangeliste,siite, sunite,alevite, jevreje,cioniste i da ne nabrajam, druge vjere.
@rajvosa Ne razumijem te uopste, gdje si naucio da sve sto pise u knjigama mora biti istina? Ko ti je to slagao? Sto si toliko naivan?
Pogledajte 100 najpoznatijih ljudi koji su primili islam! http://www.youtube.com/watch?v=hQ8tiLV9JV4&feature=related