Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kamionima razvozit eno autoput Tešanj meee meeeee
sto nas lazu , auuu, ubise nas lazima kako je kriza
Eto pečenjaka…ima ih, cijela Barcelona da glođe godinu ne moze ih sazvakati
Sve je ovo jedna igra sa ciljem totalnog porobljavanja ljudi!
a da se pomiris s tim da imamo Putina idiota koji terorizira sve
Mojnemene1 hrane ima dovoljno ali nije ravnomjerno raspoređena. Također bogastva svih vrsta ima i više nego dovoljno za sve ali nije ravnomjerno raspoređeno. Također ni zapadu nije u interesu da zaustavi rat, kao ni što ga kod nas nije zaustavljao 5 godina.
Samo se znači u ukrajini hrana proizvodi, ha ha, koje 💩 i propaganda
Pa nije samo, proizvodi se i u SAD-u, Kini, Indiji, Rusiji... Ali ove prve tri mahom proizvode da bi nadomirile vlastita tržišta. Ukrajina je hranila dobar dio Afrike, ali i Evrope.
Ovo uopste nije pozitivno (Vijest jeste) Ali sama činjenica da nesto sto je do jučer bilo regularno sada dobija paznju (media) Velike godine gladi, pogotovo Ako Rusija zauzme kompletno More a mozda je to i dio plana "Izazvati cemo glad tako sto cemo Rusiji dozvoliti da uzme Ukrajinsko more" sad da li je ovo tacno ne znam, ono što znam da ovakve vijesti nekad regularnih stvari sada su upitne
Ne znam cemu minusi? zar ovo nekada nije bilo regularno, zanemarite moj citat taj dio teksta ne znam da li je taman prema tome... Ali za nesto sto je do jučer bilo svaki dan danaa je vijest dana ..
sad ce jos poskuputi kod nas,razlog,eto došao brod drugom skupljom rutom
Da mu nije rok istekao pa da bude još jedan razlog za poskupljenje 😅