Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
`Ajmo se pobit,mislim najbolje da se iskorjenimo i da niko na Zemlji ne ostane. Ja sam fakat da se mlatimo dok svi ne pokrepamo. Jeste li za? Ovako samo prazni komentari i mrznja do u beskraj.
a oko vrata nosis hodzina zapis,koljes zivotinje jer ti je vera propisala..i ti se vnogo jedno nasao da govoris o veri ,o JEDINOJ PRAVOJ VERI VERI U BOGA ZIVOGA.
ja koji su kraljevi ovi pravoslavci i katolici, pa oni se ljudi karindjaju po crkvama, snimaju pornice hahaha
U STA VJERUJETE NIJE NI CUTO KAKO SE PONASATE. KIPOVI OVI KIPOVI ONU U ZENE U LJUDE, NIJE NI CUDO STO STE BIZARNI.
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA Hvala ti što si me nasmijao legendo!
Ti zapravo sta si napisao jedino si jednu stvar ispravno rekao, a to je ne znam...zapravo i to nisi ispravno napisao, jer se pise rastavljeno. Isto tako gdje ti vidis burku ? Vjerovatno si pod udarom toplotnog vala.
a vala propasce ovaj sejtanski zapad,kad im je zena odza.Kako zenski odza da bude,to nemere biti.dobro je da u nas bosnjaka nema zenskog odze,jer da ga ima ne bi dobro bilo.koga bi onda kamenovali?a i odza odjeven u burku?sad neznam