Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni će se moći vjenčati 2146. godine i opet kad neko kaže da je peder dobit će batine ;)
Kako god okrenes, pederima "batina" ne gine
Indikativno je pogledati stepen razvoja ljudskih prava i stepen blagostanja u pojedinim drzavama u svijetu. Jednom (ako ikad) i u nasim brdovitim krajevima bude blagostanje ovakve banalne stvari oko kojih se samo u primitivnim vukojebinama dize halabuka, postat ce svakodnevnica.
daBog da proljece ne dozivili... !
Zapadna civilizacija se blizi kraju, a narodu su bacili kosku u vidu homoseksualaca koji su oduvjek i postojali. Selo gori, a baba se ceslja.
sto mi nemamo ministricu za jednakost ? vidi ba jos jedno mjesto Koje se moze izmisliti u vladi pa onda po kantonima i tako mozemo 20 ljudi skinuti sa biroa koji bi bili ministri za jednakost po kantonima federaciji i RSu -.-
pederluk dolazi na velika vrata...nazalost...eto nam i sudnjeg dana jebajiga
Bolest....
Jbg desničari, kolo istorije nikad niste uspjeli okrenuli unatrag, pa nećete ni ovaj put.
woop woop
Samo neka se razmnožavaju, daleko će dogurati!!