Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ba turcine pa po tebi bi najbolje bilo da za predsjednika postave onog abu hamzu jesi i ti kreten u P.M ba pa frajeru ameri zastupaju svoj interes ba jebe se njima jesi li ti musliman ili cifut oni hoce LOVUUUUUUU i imaju zacrtano sta da se radi u sledecih 15-tak godina bez razlike koji predsjednik je na vlasti e sad bio to keri ili bus isto ti je to bolan ovo je samo jedna mala predstava za djecu zna se ko je u pozadini i taj njihov predsjednik je tu postavljen samo da paragrafira dokumenta , dase smijesi , slika i sl sranja bolan ,u stvari duga prica koju ti neces skontati da ti objasnjavam 300 godina...........
MALA JE RAZLIKA MEDJU NJIMA,LAZU PRED IZBORE A OBOJICA SU PROTIV ISLAMA ALAH DA IH KAZNI UBIJAJU NEDUZAN NAROD SAD DECU POCELI,SVE PRAVE ONI UBISTVA A BACJU TERET NA IRACANE SAMOUBICE.
imam pravo glasa i bice to Kerry naravno... ono sinoc je komedija bila cista.
po anketama, Bush je u prednosti....ccc .glupi ameri
kerry je tito NEMOJ SRAT KLUPI KONJU
gledo sam debatu i po meni kery je dobio. neznam da li ste vidjeli snimke ili slike ali meni je bus izgledo ko klempavi glavasti idiot.
Kerry je Tito
Lutvu za predsjednika !!!
gledo sam sinoc, fakat je Kerry bolji bio. nemogu jos glasati, a da mogu za njega bi.
Glasace za manje zlo.
Ameri glasajte za Kerryja.