Pridružila se demonstrantima
0
Prva dama Islanda protestvovala protiv muža
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
carica
Sta ti je zensko, zabije ti noz u ledja kad je najgore...ccc
Koji si ti glupan, samo udri ženu, kada si već tako šerijatski nastrojen treba ti ruku odrezat što tipkaš- što si konektovan sa svijetom i blud i razvrat gledaš i komentarišeš i to je po šerijatu zabranjeno.ŠOVINISTA MUŠKA- nikad od tebe muškarca neće biti...........
ma ko zna zašto se ona pridružila demonstrantima, ko zna čime je nezadovoljna
Bogu hvala, glupana vazda. Kad ti je taj šerijat toliko \"ljep\", što te nije naučio da se kaže, ili piše: LIJEP, IZLAZITI, U KUĆI, MEĐU... Meni se čini da bi tebe trebalo zažditi \"medžu\" rogove i to više puta, dok pukne... Malj!
ljepi šerijat, ne daš joj izlazit, a ako nešto i ukuči zabrlja, zaždiješ je šakom medžu rogove i mirna za sva vremena
Iš u kuhinju gdje ti je i mjesto.