Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato su tu bh muslimani pa ne brinemo, znamo da irance nece udarit na svoje :-)
Da ima malo demokratije u EU pa da narod pitaju šta misle o Gejtsovim izjavama o stotinama iranskih raketa na Evropu.
cuj strah?? let\'s the party start :-)))
to, to... nama u komsiluk... pa kad ukinu koju raketu ostaje nama na balkanu da udisemo ostatke... je.b.ase nas jenkiji za sva vremena
nema ovo veze sa iranskim raketama nego sa ruskim to i budale znaju, ma ovaj štit treba isprobati na ruskoj pokrajini srbiji:)))
Kad pročitaš sve ovo, skontaš, pa jarane, WW3 je na pragu! Al uvjek će pobjediti ISTINA cionizam!
ne smiju ni pomisliti o napadu na Iran......gube i u Avganistanu.....a da se suprotstave sili kao sto je Iran. Naravno Iranci su bad guys...jer ameri tako kažu...a oni su dobri i mora im se vjerovati...kao i njihovim saveznicima Izraelcima.
pomalo(POVIŠE) me strah svih ovih dešavanja u svijetu ! svijet je totalno otkačio!! Ovo će ponovo kuhanje biti izgleda!
tooooo,pa ce RUJO da ga sruši !
Kuha se napad na Iran lagano.... A onda cemo da svijetlimo... Inace ako koga zanima plutonijumska prasina jednako ide i na katolicka i na muslimanska i na pravoslavna pluca... Doduse nekom ce teze nekom lakse da padne na ista...