Žestoki sukobi u Libiji
0
Protivnici Gadafija odbili napad na Zawiyu
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"poslije šestosotnih borbi.\" Jeste li ovo i Melisu zaposlili?
Prava istina je to da pobunjenici kontrolisu JEDAN grad i to je sve. Cijela Libija je uz Gadafija. Amerikanci + EU + Izrael zele da uzmu naftu i zbog toga su nanesene sankcije i sad se ceka samo vojna akcija.
prag pa ti si dj.uu.b.re ono najgore vrste. sta te nisu uuufff. forza Gadafi!! Bosna uz tebe.
sad papanima dijele oružje i municiju džaba i oni se malo furaju a šta će biti za mjesec dva dana kad im osnovne namirnice poskupe za hiljadu posto a uvide da samo pojedini profiteri uživaju, sretno im.........
Istočna Libija slobodna od Gadaffija i njegovih pristalica VIDEO-http://www.dailymotion.com/video/xh69lk_eastern-libya-free-from-gadaffi-rule-ex-major_news
Ko još poštuje zločince nad svojim narodom.
Jaka vatra Gadafijevih plaćenika na zgradu Otvorenog fakulteta u Bengaziju , gdje su se neki od protestanata skrivali . http://www.youtube.com/user/muttardi Placenici pucaju na sve sto se mice pa, čak i na kamermana području u blizini ribnjaka . http://www.youtube.com/watch?v=QAzi7XxXvS4&feature=player_embedded#at=33
Protestanti kontrolisu grad Nalut.Gadafijeve snage na obodima grada pokusali su sa 25 vozila sa vojnicima povratiti grad ali, su odbijeni.Oko podneva na tom dijelu ratista bilo je mirno.
Rusija završila operaciju evakuacije iz Libije Rusija je okončala evakuaciju svojih državljana iz Libije, kao i građana drugih zemalja koji su u toj zemlji radili za ruske kompanije, saopštilo je danas Ministarstvo inostranih poslova u Moskvi. \"Od 22. do 28. februara Ministarstvo za vanredne situacije, uz pomoć MIP-a, ruske ambasade u Tripoliju i kompanije \'Ruske železnice\', izvršena je evakucija ruskih građana, građana Zajednice Nezavisnih Država i drugih zemalja, uključujući stručnjake koji rade po ugovoru sa ruskim kompanijama\", prenela je agencija RIA Novosti.
Ma ja kako ti kažeš, da ti nisi jedan od onih što su strugnuli odozdo ili možda ona hanuma
Ameri došli nema dizanja aviona, ajde pješke :))
jel se kaže \"uspeli\" i \"šestosotnih\" osetila sam da mi je pokisla glOva
Kada volis toliko pukovnika sto nisi onda zadrzao Milosevica.
Libija: Još vojske se pridružilo protestantima u Zawia City 27/02.2011 god. http://www.youtube.com/watch?v=YIMRlvMXW8Q Libija: Naoružani protestanti stite lokalnu bolnicu u Zaviji ( 27/02.2011 god.) http://www.youtube.com/watch?v=utFC8s0E4JI&feature=related
Pukovniče srpski narod je uz vas. Do konacne pobede nad američkim imperijalistima. Pozdrav iz Srbije
Poštovani urednici, Iako sam več pisao da je na vašem portalu dosta grešaka u kojima se navode brojke, najčešče je problem u faktoru tako da imamo onda nešto 10, 100, ili 1000 puta veče. Moram vas opozoriti i na grešku u ovom članku, Bengazi se nalazi na istočnom dijelu Libije ( Cirenajka ) koju imaju pod nadzorom pobunjenici. Bilo bi puno informativnije i vjerodostojnije da objavite kakvu mapu na kojoj su navedeni gradovi nego da pogrešno opisujete. Potrudite se , da budete bolji. Sve najbolje vam želi vaš vjerni i pažljivi čitalac.
\"na zapadu Libije\", stim sto je benhgazi na istoku :) Sto prije diktator koji je Srbiji slao naftu za vrijeme agresije na BiH padne to bolje!