Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo i mi Bosanci nesto pokrenuti.Nije njima nista gore nego nama ;)
NAKON EGIPTA BOSNA...
..izgleda da su arapi najbolji kada treba rusiti, paliti, bacati bombe a bome se i raznjeti ..
Padaju diktature,uskoro treba da padne i GENOCIDNA TVOTREVINA,zvjerska nastamba pljackasa i ubica! hhahah,chobani blizi vam se kraj!
Da sam onda znao da ćete se vako nakotiti ne bi je branio ni na playstationu. Mo\'š mislit bruke Paštun mi kaže balijo neuka hahaha
I trebaju da protestuju. Za ne povjerovati je koliko novca Egipat zaradi od turizma. A od Sueckog kanala svake godine preko 3 milijarde E, a toliku sirotinju nigdje do sada nisam vidjela. Pa ljudi žive na grobljima u blizina Kaira. Užas! I treba da se podignu protiv takvog sistema.
Ti si se od Srbije branio jedino na playstationu, balijo neuka.
Eke vjernika šta kaže jadan mu i bog i vjera. Ej nemojte nas mameti vi braniti niste sposbni vlastite zube od karijesa odbraniti a Bosnu bi branili.
jarane ponavljas svoj malo pametnan komentar dva puta
moje mišljenje je da su Arapi u velikoj mjeri nepismen i neobrazovan narod i da je sa njima kao takvima veoma lahko manipulisati.
Sljedeći put kad budeš brojao, oduzimao i dijelio nemoj koristiti arapske brojeve pošto su oni nepismeni, probaj sa pismenim rimskim. Ali čekaj, pa i matematiku su izmislili nepismeni Arapi. Ništa, odi u wc da razmisliš kako ćeš dalje. No stani, pa i wc je izum nepismenih Arapa! Moraš nazad u šumu, nema ti druge...
Egipatska vlada zabranjuje sve proteste Egipatska vlada saopštila je danas da neće dozvoliti bilo kakve proteste i da će protestantii biti uhapšeni, javila je egipatska državna novinska agencija MENA.\"Nikakve provokativne pokrete niti protestno okupljanje ili organizovanje (protestnih) marševa i neće biti dozvoljeno i odmah će biti preduzete pravne procedure i učesnici biti predati istražnim organima\", saopštilo je egipatsko mnistarstvo unutrašnjih poslova, prenela je agencija Rojters.
ti si glupp i zatucan sekularizmom , jevrejskom ideologijom kojom su uništili zapadni kršćanski svijet..
Arapi su nepismeni, vjera treba biti odvojena od države, sekularna država-napredna država..
TIPIČNI PRIMJER BALI.JA.NDERA ...ZAVRŠIT ĆEŠ TI AKO BOG DA U NEKOJ MAS.OVNOJ GR.OBNICI KAD SRPSKE HORDE NAVALE KL.ATI..NEĆE TE PITATI JESIL PAŠTUN, IBRO, PIJEŠ LI ALKOHOL ILI ŽDEREŠ LI KLEMPETINU KAO ONI ILI NE...OKRENUT ĆE TE ONI NA RAŽNJU KAO KRMKA !BA.LIJ.NADER POPUT TEBE BOLJE I NE ZASLUŽUJE
Paštuni džaba sanjate šerijat u BiH. Pišite donatorima propalo. Kad smo se odbranili od Srbije odbranićemo se i od vas.
OVDE SE TRBA DOBRO ORGANIZOVATI, NAPRAVITI FACEBOOK GRUPU, I DOGOVORITI SE DA SE SMAKNE OVA BAGRA SA VLASTI.