Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komunjare kurdske, ja nisam fan turske vlade ali imaju 3 milijuna izbjeglica koje trebaju da vrate u Siriju i gdje više bog zna, a to mogu samo ako osiguraju područje, Turska trenutno čini uslugu svima nama u Europi, ili barem onima koji ne žele još jedan val migranata.
Izgleda svijet se samo dize kad ustane Turska i to po prvi put? Gdje su osude i protesti za Izrael koji godinama vrsi terror nad Palestinom? Gdje je osuda za Egipat gdje je ubijena demokratija do srzi? Jemen? Afganistan? Gdje su osude za SAD i Rusiju koji godinama haraju na Bliskim Istoku? Jel Erdogan jedini problem u svijetu?
A niste protestovali, kada je vaša država vršila napade na Siriju. Mrš i vi, a i Turci
dje ste bili kad sam se ja ženio?
Jbg ginu engleski placenici
Imali smo priliku da vidimo da su dvije najmoćnije zemlje stavile veto na takvu odluku, radi se o Sjedinjenim Američkim Državama i Rusiji, što je rijetkost da te dvije zemlje istovremeno stave veto na istu odluku, što govori o prestižu Turske u međunarodnim krugovima kod velikih sila i naravno pobjeda njihove diplomatije u ovom slučaju 
Pisao sam ovo neki dan i opet cu svaki dan, obozavateljima Turske ovom prilikom zelim cestitati na licemjerju. Kada Izrael sravni sa zemljom pola Gaze onda pucaju sherovi slika o djeci i iznemoglima a kad Turska isto radi sa Kurdima onda nema problema. Isto i ovim rusofilima licemjerima, cestitke. Puna im usta Kurda i kako tamane ISIL uz pomoc Rusije a kada su se Kurdi okrenuli Americkoj strani odma su popljuvali te iste Kurde i sad odjednom Erdogan svetinja samo jer je Putinova pudlica.
ovo su kurdi u Londonu sto protestuju. yebe se englezu i za turke i za kurde
Neka samo Erdogan trpa ...a kada Amerikanci i britanci jasu po muslimanskim zemljama sve ok,Rohinje umiru pred ocima svijeta,Palestina takodze...mrs pi4ka vam materina...
Očekujem "zabrinutost, ogorčenost, oštar protest..." itako to- Intzko stil
@Degdb ''Nasi ljudi'' vole da prkose realnosti i zdravom razumu, poznat mi je nas mentalitet jako dobro.
@katozlato354 Ne znam dal je Laka kad je pisao pjesmu(Brko, brkane, moj omiljeni krkane), mislio na Erdogana? xaxaxaxaaaaaaa
@Hasoooooo33 Ovog brku treba pod hitno obrijati let lampom.Stalno izaziva pizzdarije.
Erdogan je diktator i ubica. Pod hitno zaustaviti tursku ofanzivu i genocid nad Kurdima.
@Hasoooooo33 Prvo mu spaliti brkove.Ovratni su.
@Hasoooooo33 Naši ljudi ga zbog nekog razloga gotive iako je diktator
Komunjare kurdske, ja nisam fan turske vlade ali imaju 3 milijuna izbjeglica koje trebaju da vrate u Siriju i gdje više bog zna, a to mogu samo ako osiguraju područje, Turska trenutno čini uslugu svima nama u Europi, ili barem onima koji ne žele još jedan val migranata.
Srbiju su zbog manjih stvari bombardovali, vidimo da sa Turskom nije isti slucaj iako je ovo dosta ozbiljnije. Zakljucak, zapad se sili samo na malim drzavama, velikim ne sme ni da pisne.
@VitezIstine Hahahaha, hvala, fino se nasmijah.