Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtu.be/lS6OB2W1oRI
To crnci! Samo ih hebite gdje god stignete. Neka oni rade a vi lezite i uzivajte, pljackajte ih gdje god vam se ukaze prilika. Na sve to imate puno pravo. Sve, i jos gore, su oni radili vama stoljecima
OVO JE SRAMOTA DA SE DESAVA 2014 RASIZAM
Ovo su rezultati "torovske" politike, gdje čobani umjesto štapa imaju vatreno oružje.
apelujem da vlasti Amerike ne upotrebljavaju brutalnu silu protiv vlastitih gradjana
amerika mora ove stvari rjesavati mirnim demokratskim putem a ne silom i da pokazu svijetu kako ona zaista nije zlocesta ....
nesto me podsjeti na demonstracije u Beogradu... svuda Nike patika i Adidas trenerki :)
Da se rasna pripadnost uopce spominje 2014 godine, ponizenje je i sramota za covjecanstvo. Jasni pokazatelj koliko je civilizacija stvarno napredna, ili bolje receno umno razvijena.
A pederi?
@direktor.Tti imas malo razdesen sistem vrednovanja. Ako je suditi po zaslugama, sigurno su crnci zamo zasluzili da ih se postuje, jer su oni izgradili US. Za razliku od njih, Rome (koje ti pogrdno nazivas ciganima) ne bih komentarisao, niti njihove zasluge. Zivimo ovdje i znamo sta su sve "zasluzili".
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako je Ameri, dizite lijene guzice borite se za Humanost! Dosta je bilo separatizma i podjela, vrijeme je za jedinstvo.
srećom pa ne odok u ameriku