Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto se Turci stide genocidne prošlosti? I Nijemci su ubili par miliona ljudi u 4 godine pa su to priznali cijelom svijetu, platili što novčano što na drugi način, okajali svoje i danas se stide toga. Turci, slijedite primjer civilizovanih naroda.
I povedite Serve sa sobom...
@Lostframe kad je to bilo? Možda u vjerskim ratovima
Grijesi iz prošlosti dođu kad tad na naplatu.. 1915 u gradu Adana u turkoj živjelo je 30000 Armena, do kraja te godine svi su istrebljeni ama baš svi, žene, djeca, svi.. od 2,7 miliona armena, turci su pobili samo 1915-te godine više od pola njihove populacije ( 1,5 miliona ljudi) samo zato jer nisu htjeli preć na islam.. Svjedočanstva tih rijetkih preživjelih govore da su ih turci skoro sve istrijebili... Ako je Srebrenica genocid a je, onda je nad armenima bilo gedocidno istrebljenje..
@DonDiego dobra ti, po toj logici treba i Srbe i Hrvate istrijebiti jer nisu kao poslušni psi prema gospodaru Bošnjaku, pa se onda ne moj čudit što su Srbi ubili toliko muslimana.
bas im je naskodio eno odmah mercedes gasi industriju i komplet proizvodnju...smece tursko priznajte i pola vam oproste heheheh
eto vam ga Svabe , sad ce vidjeti kako je kad se znak prekrije
Sad će Turci preći na ruske autiće : https://en.wikipedia.org/wiki/Automotive_industry_in_Russia
Hahahahahahahha :) Al si ih zajebao :) U istoriji najgluplji "protest". Ovi Turci vise ne znaju gde udaraju, a hoce da se kace sa Putinom. Kako vam se lepo obija o glavu. :)
E nek im je reko. Koji glupan.
saće i Bake svoj pokrit..
@Lostframe Ima tu i koji automobil njemačke proizvodnje ;) Kad si vidio da kriminalac samo jedan auto voza ?
I znači Bošnjaci se dive ovim hajvanima ?
@god Free Rusi barem imaju svoju proizvodnju automobila:https://en.wikipedia.org/wiki/Automotive_industry_in_Russia Ako ćemo iskreno debilitet je diviti se i amerima,po meni samo Kinezi zaslužuju poštovanje.
@Lostframe Živimo ali uz pomoć EU i SAD-a,da njih nema ova država bi se raspala odavno.
Turci, moji qurci...EU vas čeka ućićete ali u kari...mrš stoko ljigava, ratoborna, slieđije, veća prava dajte konju nego ženi..treba vas izolirati
pa mislis da turci zele EU prije par godina je Turska odbila EU a sad je mole na koljenima
@Kwabroo u kojem svijetu ti živiš..aaaa jest tako je....smiješan si pravo
Pa sto ga vozis
gluposti najvise kategorije, pasa je pokrio znak ali ga i dalje voza hahahaha
Džaba je da ga skroz pokriješ, Mercedes je Mercedes .
Pa sto ga vozis. Vozi auto domace proizvodnje
Nemaju ga.. heheheheheh
Zbogom "bezvizni" režim!!!
JOJ KRALJA MOZEMO I MI NASE POLITICARE POSLATI TAMO ISTI SU