Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još samo da se protestu pridruži vojska i političari,pa da narod počne batinama smirivati sve njih na državnoj sisi.
:))
Još samo da se protestu pridruži vojska i političari,pa da narod počne batinama smirivati sve njih na državnoj sisi.
Ako ne bude akciza i kredita MMFa, slijede isti takvi i u BiH. Košpice i kokice sam nabavio samo ne znam da li da navijama za Fadila ili protestante ! :)
@BosnjaciSuVlasi Istina , ja zivim u grckoj bosnjak sam i u poredjenju sa nasim standardom zivljenja u bih je 10 buta bolje . Iako su u krizi zive bolje i dosta je isplatnije nego kod nas , nego ovako oni pisu svasta i pricaju kad nemaju pojma . Bosna kad upadne u krizu ( iako je 20 godina vec ) ne znam ocel ljudi imati za hljeba
@RamizSalcin 10 buta gore *