Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odmah kukaju ponizila djecu. U nas su ucitelji to bolje radili. Sazovu roditeljski pa obrukaju roditelje i onda te roditelji polome i ti naucis 😂😂😂😂
uciteljica se ni slucajno nije zapitala zasto ucenik nije savladao ono sto ona predaje? ismijavati djecu od nekih desetak godina je stvarno odvratno. nije za svakoga taj posao.
Mozda bi sama sebe trebala ismijati...ona uci to jadno dijete
Pravda za učiteljicu!
Ma ne valjaju ni jedni ni drugi...djeca pekava nikakva razmazena a ucitelji polupismeni
Je, povrijedila mu emocije, psihičko zdravlje, qurce-palce... maoljetni monstrumi snimaju školske tuče, koje su brutalnije od kafanskih, pa objavljuju na socijalnim medijima. Ali kad dirneš u njegov ponos (ponos na šta, jebote?), onda kuku i lele, uništeno mu psihičko zdravlje. A odgledao hiljadu horor filmova i igra igrice od kojih se smuči ljudima koji su bili u ratu.
đjjg
Nadrealisti davno predvijedjeli: Hamo, vidi mu glave
neka je - vazno je da vi peglate ljude za skenjani B2 i po par puta glumeci pismenost na odraslim ljudkma - kako bi mogli ic prat vase guzice na njemackom po svabijama agenfurtima za 1500 eura.... potpuna podrska i dvostruka podrska za turkinju koja bolje zna svapski jezik od usranog rodjenog uplakanog malenog svabice.....
A direktor je jos gori. “Objavljenim dostignucima nasih ucenika”. 🤣🤣🤣
Nas je uciteljica njemackog tjerala da po 30 puta pisemo jedan tekst kad je covjek prevari
Pa kod nas je to normala
Suditi! Svoja prava na sudu traziti! Odsteta za mentalno zlostavljanje!