Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nisi mi ni ti nesto bio los u srednjij ili osnovnoj skoli iz poznavanja pojmova tako da ti je bolje nekad ne komentarisati ili ti ka komentirati neci komentar pa ti vidi jel isto kometarisati i komentirati
u Dunavu abd
Strašno!!! Gdje će ovaj otpad završiti???
Mađarska ima \"megye\" ili ti ga kantone, županije itd... I kao da je to uopšte bitno, kad se desi ovakav belaj... Sjedi 5!
Čestitam ekipa@sarajevo-x, još jednom ste pokazali da ste imali sve petice u osnovnoj i srednjoj, Mađarska nema kantone, već županije, nije županija riječ koju je jučer neko u Zagrebu izmislio . . . ;)
slucajno, jel da?
Ocel i ovdje sada surfati ko na onim poplavama!?
Pakovat u flase i prodavat na Balkanu kao Spezi-Kola ili Orandzsaft. Bravo za madjare tako se to radi
ode nam Andza u PM..........
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU