Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažem da je narodu dosta vjernika i njihovog ubjeđivanja u pravilnost svog i nepravilnost svih ostalih kako načina života tako i mišljenja. Inače, imam u porodici istospolno orijentisanih, pa mogu reći da je s njima moguće konstruktivno razgovarati o stvarima o kojima se ne slažemo što ne mogu tvrditi za novopečene vjernike .
ja pod punom moralnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da nisam peder,kao svjedoka navodim gđicu mariju
mister \"punkt\" (.). ja imam normalne, seksualne odnose, a tebi ako pričinjava zadovoljstvo da se karaš s bukvom, il\' proizvodima od bukve, tvoj izbor kretenu neotesani. Smore, to što govoriš da je narod sit priče o pederluku, lažeš samog sebe. Pogledaj malo javno mnijenje zemalja u regionu, pa češ vidjeti da se narod, naprosto ježi od pederskog sindroma. preispitaj onako, neobavezno, u svojoj familiji koliko su željni pedera jal\' lezba... PItaj neku od svojih rodica, bil\' voljela da rodi sina/kćerku pedera/lezbijku.
refresh, lijepo od tebe što te moj izbor ne interesuje, jer većini vas vjernika je najveća zanimacija izbor drugih i ubijeđivanje u pogrešnost istog. Mene takođe ne zanima tvoj izbor i mislim da u javnom prosturu ne bi smio bio prisutan, mislim radite što hoćete ali mako skulirajte dojadili ste brate ako ne bogu onda narodu sigurno.
dragi alahu podari refreshovoj djeci kalashnjikove i kragujevke da si iste u pakash nabiju...
SMORE! ne znam, a i ne interesuje me, jesi l\' ti od insanske il\' hajvanske vrste... Repeat, Your choice. Ja imam pravo, da se borim, da Boga dragog molim, da takvih anormalnih pojava ne bude u mojoj familiji i mom pokoljenju... a tvoj niti bilo čiji izbor me ne interesuje, nego se ovaj, pasiji sin nakačio komentarom stupidnim \"dragi Alaše...\"
Što ste vjernici toliko natakreni ne ide mi u glavu, mislim zašto ono malo ne skulirate koji vam je Q, sinovi svinja i majmuna
Ako ti smatraš da bog ne postoji, što se uopšte petljaš u raspravu o Bogu? trebao bi se baviti nekim stvarima za koje misliš da postoje...
pasiji sine, ja sam čist od tvoga mentalno-šugavog komentara! To, što su tvoji preci, šipanze, gorile, jal\' babuni, tvoj izbor/problem. I kad bi im\'o prigodu da ti nažao učinim, ne bi to uradio. Your choice
Čuj uslovljena njihovom kriminaliziranošću... Pa ako neko ima sidu, ne zna se da li ju je dobio normalnim sexom ili \"homosexualisanjem\". Oni neće da traže pomoć, jer bi se pokazalo kao činjenica, da su Homosexualci izvor bolesti, kako psihičkih, tako i fizičkih... A eto u istoj su liniji sa narkomanima, dakle ni jedni ni drugi nisu normalni, naravno da ih treba liječiti, jer je sam homosexualizam bolest, kao i ovisnost o narkoticima.
dragi Allaše, evo mi rekoše da te moram zvati peder, a ja kao tvoj rob sam majmunski peder. dobro, neka im. dakle, molim te, da kao što nikad nisi postojao prestaneš već jednom postojati u glavama ljudi, amin! jel sad bolje refresh?
To sto si ti peder, a strah te priznati nije njegov (Ateistov), a ni Boziji problem
Sta se ti koji qrac imas militi Bogu kad ne vjerujes da postoji moli se pederima majmune jedan pederski.
Bože, molim te, da kao što nikad nisi postojao prestaneš već jednom postojati u glavama ljudi, amin!
Boze Milostivi, sačuvaj me od toga da, u mojoj bližnjoj i daljnjoj familiji bude \'nakrivo nasađenih\' (pedera) insana, amin!