Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇸🇾 Sirija do Tokija! 🇸🇾
Ostade od Sirije mala Nokia.
Baš me zanima šta o svemu misle Klix analitičari.
3 svjetski je vec poceo. Ceka se samo da veliki zabelaje direktno.
Tiranin i diktator Erdogan nastavlja terorizirati Kurde, pa čak i na teritoriji druge države. Zločinca koji je pobio najviše muslimana u XXI vijeku neki Bošnjaci iz BiH, koji se u vjerskom pogledu izjašnjavaju kao muslimani, uzdižu u nebesa. Neko mora stati u kraj ovom zločincu, inače će pomisliti da je sultan i uskoro krenuti stvarati Otomansko Carstvo.
Turska vojska u Siriji ispalila granate kao upozorenje sirijskoj vojsci? Sta reci... Osim toga, klix je definitivno znaci prestao citirati "kurdski teroristi". Znaci otvoreno se slaze sa turskom politikom. Eto sta mi citamo. Samo nam truju mozak.
Dok je Erdogan „agresor“ u Siriji, Amer je u Iraku, Afganistanu i ostalim državama „demokrata i golub cvjećonoša“. Ako je tako onda je Dodik sa njegovom zombi tvorevinom i više no Agresor u Bosni. Jel tako? Po tim činjenicama se nastrojenje čitalačkog tijela da prepoznat. Najljigavija islamofobna žgadija se baš na ovom portalu skuplja. Kolji vnago Erdogane, hebi im mater sve redom. Eto iz inata.
@Chachkalica2018 Ameri se u Iraku i Afganistanu bore na strani vlada te dvije drzave protiv pobunjenika. Uz odobrenje vlade se nalaze u zemlji. Turci su protiv volje sirijske vlade upali u drzavu i bore se protiv Kurda koji se bore zajedno sa sirijskom vojskom. Vidis li razliku izmedju ta dva primjera?
@Dildorad Sadam „zvao Amere“ u pomoc? Protiv koga? Kolko ja znam Irak i Afganistan su napadnuti zarad milenijumskih lazi. Al vidim kad se o muslimanskoj zemlji radi nije nit tebi nit ovim islamofobnim supcima na portalu nijedna laz jeftina da bi se judeoteroristicki- krscanski pohodi pravdali. Sinko ta vasa davnih dana vise ne pije vode.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni kolega jedan prico kako su mu prijatelju idilovci pokrali sve po firmi u sirji i sve odvuceno u kamionima turski tabla za tursku
@BIHISTINA Ah tvoj imaginarni prijatelj ti nije pričo šta mu ovi “po firmi pokrali”, jer je vjerovatno bio zauzet time, koje su im registarske tablice na kamionima bili. Jer da su kojim slučajem bile ruske il američke, ne bi to bilo “vriejdno govora”. Šta vi ljige sve ne radite i meljete samo da bi Tursku diskreditirali. Lažovčino Judeoteroristička.
@Chachkalica2018 da nije bosna i moja ida nemam tu ogr imanja volio bi da nayebes sa tim turcima ko sto chede sa rusima !! vi njima valjate za vajnsku politiku a arapima i turcima za zene i da se šire po evropi!! Ali taj film nece se u bosni igrati erdogan i najveci dio turaka su fasisti i neka su u svom cosku ali ne ovdje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to su placenici koji su tu izgleda dobrovoljno a ako udju u sukob sa turskim snagama i popusice ga ... mocna je turska vojska pa ni rusija ne zeli sa njima sukob ... a ovi kurdi to je sve goli sljam i sekte koje rade jedni sa amerima, drugi sa izraelom, treci sa imperij.silama iz EU .. itd itd .. to se ne zna ko je za koga a ko protiv koga ... a ni rusiji nije krivo sto je turska usla jer ce ih rijesiti belaja ... a ljudi ginu bez veze, najvise civili
"... s kurdskim teroristima" :-) Glavni i odgovorni urednik Kliksa - Redzep Redzo Erdogan.
Kurdi nisu teroristi
@DuseVamSmrde, civile Kurdima nikada nisu bili meta. Kurdi ciljaju vojsku, policiju i državne institucije.
@DuseVamSmrde a sta uradise Turci Armencima da sacuvaju ono malo jada od Otomanskog carstva?Turci su genocidasi pa sta im ko moze.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
svi u napad jedan je HASE
slabo ste izgleda dovili po Sarajevu
@yumbi Tvoja se mama s tim nebi bas složila 😀😀
i.kazu S. Koreja ovakva onakva. najpametnija drzava na svijetu.poslije zidova...pa sta sad da Asad ima H-bombu i rakete koje mogu Ankaru da sravne sa zemljom u roku 5 min. bil.Turska smjela.ista? Zelio bi i Iran da ima nuklearno oruzje
uložak zona sa krilcima.
Očito je da se radi o dogovoru Turske i Sirije uz posredovanje Rusije. Prava je opasnost ako turska nastavi ofanzivu na sjeverna područja Sirije pod kontrolom Kurda a koje podržavaju Amerikanci. Prijeti sukob između dvije Nato članice.
nastavit će al u mindžićima... i ovo su mjesec dana čekali da se dogodi jer da su uzeli affrin onda ne bi imali ništa između sebe i amerikanaca, pa bi morali ostvarit prijetnje o kojima su galamili