Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mislim da ljudi imaju pravo deportovati ilegalce iz svoje zemlje
Bujrum kod nas, da zajedno visimo na klixu!!😀😀😀😀
Mislim da je ovo sasvim normalno i to rade sve zemlje svijeta po zakonu. Ne vidim mjesta za zgražanje. Ko je ilegalno u nekoj zemlji, normalno je da treba očekivati otkazivanje gostoprimstva.
SVIJET Proširena lista: Svaki ilegalni imigrant mogao bi biti deportovan iz SAD-a Znači naslovi su tako profesionalno napravljeni.
Svaki peti covjek imigrant ,logicno haha
Ameriku su izgradili ilegalni emigranti .. ovakvu kakva je
sadće počet vraćat bošlnake sem onih koji su postali kršćani i nevijernici. dabogda vam amerika kosti mrtve izbacivala iz mezarja kadste ostavili Bosnu chetnitzima a americi služite zapare netrebala vam dabogda nikad
@HakijaCakijaiRakija hebo ti sebe uusta uhljupe i hebla te amerićka krmetina i vlaška rakija bolje ovdije i travu grist nego tamo poturat trumpovcima guzitzu, haramlijo i džehennemlijo buduči
I sve po zakonu...
Sve treba deportovat u Ameriku
imigranti za razliku od dodika mogu u ameriku