Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se svojevremeno i Staljin sprdao sa fasistima kada je čitavu zarobljenu njemačku diviziju poslao na paradu kroz Moskvu potpuno čiste, oprane i sa svim ordenjem..Niko nije smio prstom da ih takne ili nečim da ih gađa, tada je svijet po prvi put vidio da je neuništivost njemačke armije samo mit. Propaganda je jako, jako bitna stvar u ratovanju :D
tako i treba ali mi je zao onih koji su na silu mobilisani
cim vidis ovo pseto kako vodi cuku i ima fantomku na ćurti jasno ti je da su legitimni i dori ko i arkanovci kad su usli u bijeljinu
zabijemo ti i ja i bin laden sa bh pasosem
Samo ste zaboravili reci i da su oprali ulice kada su zarobljeni fasisti prosli, kao sto su prali ulice nakon prolaska zarobljenih vojnika vermahta. Sloveni koji se bore protiv pravoslavne Rusije, majke i zastitnice svih Slovena, gori su sljam od fasista. Sloveni koji ubijaju svoju bracu za interese Amerike, gori su fasisti od Amerikanaca. Sloveni kojima je Rusija neprijatelj, a Njemacka prijatelj, ne zasluzuju da se zovu Slovenima. Dok god postoji takav sljam medju slovenskim narodima, ubijacemo se izmedju sebe kao divljaci, a jedinu korist od toga ce imati nasi neprijatelji. Dok oni ruse svoj Donjeck i svoju zemlju, Nijemci trljaju ruke od srece. Dok sami unistavaju svoju zemlju, Amerikanci ne moraju da prljaju ruke. Takvi izrodi vladaju danasnjom nesretnom Ukrajinom.
Kad govoriš o Slovenima, misiš vjerovatno na Slavene. Al' haj, nećemo tražit dlaku u jajetu. Uzgred rečeno, riječ Slaven potiče od germanske riječi Sklave, što znači rob.
Nek'se kolju vlahcadi.
Ovo je sigurno propaganda, ovo mozda su ukrajinci svoje ljude pohapsili i izveli na trg!
STOKA RUSKA
STA SU TI RUSI KRIVI NIJE MI JASNO STO SE MJESATE TAMO KO NAS NIJE DIRO
Ova Ukrainska vojska ista kao ona "Dads Army"!!?
čuuuj ... ima i zarobljenika ... a ja mislio ovo rat po sistemu "bez zarobljenika"
nisi ti ništa mislio samo si imao potrebu da bilo šta napišeš.
pa zar nije prije par dana pisalo da je pobijen kompletan konvoj izbjeglica, tj niko nije preživio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki potez u ratu treba da donese neki doprinos strani koja ga sprovodi. Ovaj potez je glup i nema nikakvu korist. Dokazuje samo glupost ovih terorista.
Za koji dan, a najkasnije za koju sedmicu, će ovi stražari ovako biti paradirani po Donetsku, a možda i po Kijevu. Ukrajinska vojska im diše za vratom, pa malo da podignu stanovništvu moral. Potez očajnika.
Zarobljene vojnike izvode kao stoku koji su se borili za nezavisnu Ukrajinu u Donjecku a u Kijevu demonstriraju vojnu moc vojska Ukrajine, pa sto ne vrse demonstraciju "na djelu" i ne oslobode ljude koji se bore za Ukrajinu, koja parodija braco moja mila!
samo jos jedan dokaz o kakvoj gamadi je rijec kad govorimo o Rusima. Ove procesije sa ratnim zarobljenicima, njihovo javno pokazivanje, ponizavanje i sl. je zabranjeno Zenevskim konvencijama, al' sad ce neki da se jave i da ih pravda onako kako su pravdali i VRS u BiH - jbg, bio je rat bla bla bla
Jebiga zato su se po Siriji i Iraku postovali svi propisi i konvencije kao sto sam siguran da je posebna paznja posvecivana upravo zatvorenicima... Kao sto sam siguran da su ih postovali i mudzahadini po Bosni, cak sam cuo da su bili veliki ljubitelji fudbala posebno sa improvizovanim "loptama"...
Makar su ih prikazali, oni drugi nre dozvoljavaju ni CK da ih posjeti i popiše. Šta je veće kršenje?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Proruski"..jedna od najmrzih rijeci 2014.