Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan muslimanski šejh Hosein podržava rusko vraćanje ruskih zemalja koje su greškom ostale pod vlašću Kijeva. Kaže čovek, to je i Alahu drago. On mi deluje upućenije i pismenije od većine bošnjačke uleme, tako da treba podržavati Ruse oko Ukrajine i ne dovoditi u pitanje status Krima. On još kaže, da se moli Alahu da Rusi što pre povrate Carigrad i oteraju Turke iz Istanbula.
isto ce tako u rs da da uradi rusija... bosnjaci naivni ste i glupi ... podijelili ste se na gore i najgore politicare koji vas predstavljaju ...
Mi uvijek tražimo đavla, u Ukrajinu idu Srpski i Hrvatski nacionalisti da ratuju za ideale, od Dekija i Počuće, pa do ovih hrvata iz Azova. Ima čak i muslimana u Ukropu mada ne znam ima li Bošnjaka. Sreća da ima posla u Njemačkoj... Kako god da se dogovore, biće tako i ovdje. Realno, oni koji su živjeli u Jugoslaviji, ima za čim da požale, sve je bilo spremno za kapitalizam po Kineskom uzoru, ali je Evropi trebao rob za novi poredak. Zato Juge nema ali ima 6-7 banana...
de fakto kijev nema kontrolu nad donbasom.nazalost krv slovenska se pusta u bratskom ratu a iz tog interes i benefit izvlaci zapad.mi treba kao sloveni da radimo na stvaranju panslavije.mozda je to suludo ali nas 400 mil jebu germani,nordijci,anglosakonci.pare su kod njih.industrija kod njih,idemo da radimo kod njih.kao slovenski rod treba da se zabrinemo.a jedno smo pleme.srpski je slicniji slovackom nego ruskom.