Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lazu ovi englezi , da je gadaffi imao to naoruzanje , rat bi se drugacije zavrsio
Sad traze opravdanje za rat koji su pokrenuli.
nikad oni nece naci sve Gadafijeve štekove, isto kao sto traze i pronalaze Titova. Gadafi i Tito su slicni tako da ameri još cete se vi dobro namuciti da pronadjete sve sto je Gadafi imao, isto kao sto pronalazite jos Titove štekove.
Sta je srbi, ne svidja vam se sto su vas Ameri pronasli u vezi Mevlida :D Ameri ca Srbiju karinom razvaliti :D
Pronađeno ( PODMETNUTO ) skriveno Gadafijevo hemijsko naoružanje
Jest i ja sam cuo da je Gadafi imo velike kolicine bojnog otrova Naftolita.
Da ga je imao iskoristio bi ga na vama evropskim misevima... jaoooooo kako mi se gadeeeeee Mrzim kad mi neko UDARA NA INTELIGENCIJU!!!!!!! DOSTA VISE!!!!!!! Kao da su ljudi vesla sisali.... ne znate prestati, ne znate kad treba stati.... zato ce vam se obiti OD GLAVU!!!!!
dovukli ko zna odakle, pa sad \"Gadafijevo hemijsko naoruzanje\", dajj, baaaaaaaa, koga zahepavate, farbate, najlakse na svijetu je biti Englez a najteze biti posten
Dovedi mamu, kmetu smrdljivi, da je prenesem na rcuku preko vode, mrtve li ti j. ebe m
propagendaaaaa uan perseent rul d vourld, najnti naijn ar sleijvz. okjupaj libija. sejv d kjuba long liv venecuela!!! stop d tirani. propageeendaaaa
Trebao si pukovniče sve roknuti pa nek ide u pm,sad je kasno,sad ce Siriju da unište i onda slijedi rat za Iran..hoce da unište muslimane i uzmu bogatstvo.
Ma.mu li vam opletem imperijalisticku. A i taj vas glupi narod kojem mozete provlaciti takve bajke kad god vam se cefne.