9.000 ljudi pomaže u raščišćavanju
27
Pronađeni komadići meteorita nedaleko od jezera u Čerbakulu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja obožavam nauku, ali iz dubine duše mrzim retarde, koji još uvijek žive na nacionalizmu, šovinizmu i fašizmu !!!
*srbine*, Bošnjaci dobro znaju odakle su...nego, vidi nesreće, kada pronađu tvoje čisto tursko poreklo, preko babe, koja je prvu pripremnu noć za udaju provela, u begovim hajatima...hah...ti to dobro znaš, ali tajiš..ti si pametan...heh. Eto, hvali se, da ti je Džingis kan pradeda...hih.
Aj ne jedite vnago "bosnjacki" placenici, kolika vam je dnevnica za ovo spamanje po portalima?
Srbin Nisu Bosnjaci nastali od srba, vec obrnuto....... Ti si sigurno neko tursko kopole......... Sto li vam zene na facebook profilima objavljuju slike Bali-bega........ jos uvijek zale za turcima.
Sacire bitno je da smo mi svi Srbi a ko ce koju vjeru praktikovati je manje bitno. Nema nas koliko ima religija da bi se mogli u nedogled dijeliti :-)
sad fino ovaj cigo sto je dobio medu nek se zaputi u rusiju i laganini nek skuplja meteorite,ipak ima 10% zeljeza...
@Srbine ja im to stalno pricam al zatucana radikalna stoka nece da prizna svi mi kvazi musli bosnje smo pravoslavci SRBI
Jesam glup. Kako mi je samo moglo pasti na pamet da ce Bosnjaci jednog dana naci svoje pravoslavne korijene kada oni to vec znaju.
što te ne uništi čini te jačim, zato su rusi pojaki...
Srbin* -glup si ,drama.
Vako ce i Bosnjaci jednog dana pronaci svoje pravoslavne korijene.