Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
............čega bi svega bilo pronađeno u garažama naših regionalnih lidera................. .......mgao bi se janukovič posramiti...............
Objavite sliku imovine one klošarke sa Vijencom na glavi. Princeza gasa je osakatila Ukrajnu sa mutnom privatizacijom i smiješnom cijenom gasa za EU. Do juče je umirala u zatvoru a eno je danas drži govore. Smiješno je kako šaka obavještajaca, bankara i njihovih plaćenika rastura i stvara države. Na sličnu finu su i nas za***.
...nwo...
@commius.conte.dclixo 11 septembar 1990....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jadni nasi politicari, samo sestice i sedmice
Seljacina vidi se dok nije mogao odoljeti VW passatu.
SVE ovo zajedno je sitnica, ČOVIĆ ima MNOGO VIŠE
pripremanje terena za 3 svjetski rat ide po planu
2 miliona. Ista cijena jednog LaFerrari...
Ima ukusa, sto jest jest :D
Ima moj *** papak, još živi u doba T-Forda početkom 20:og stolječa i imali slogan: "T-Ford možete dobijete u koju boju god želite samo ako izaberete crnu".
Malo majku mu malo samo 2mil sta li ovi nasi imaju koji su tu 20god hmmm citiram "imam kucu koju djelim sa zenom i stan auta nemam" hehehe imam 20kuca 20stanova a auta sam presatao da brojim nakon 100
a ja kad se provozam sa mojim Patrolom mislim, ko ti je ko ja...e jado
kako ste kupili ??? posteno *** mu brankovic majku
Nesto im je losa ova propaganda. Nije dovoljno efektna. Svi imaju mercedese po garazama. Da bi dokazali da su superiorni u lazima i propagandi, moraju da pocnu pisati kako je imao tajne zatvore za mucenje miroljubivih opozicionara, kako je namjeravao da koristi hemijsko oruzje, kako je spremao napad na slobodnu, demokratsku Evropu, kako ga je Putin jednom potapsao po ramenu i slicne budalastine. A treba i od ovih nacista iz opozicije napraviti narod koji se bori za slobodu i za evropske vrijednosti. Mozda se propagandna masinerija tek zahuktava, pa nam tek dolaze najbolje podvale i lazi.
:( :( :( Zivot mi je otisao do vraga....
aaa krseva,da vidis ti sincicu u bakira autica :D
nemojte nam fahrovog mezimca zaboraviti :D
Kad ih pitaju sta si po zanimanju kazu -sin-, tako je i na zapadu....!
mozel sta s profila za ove felge??
Nema jarane, eno pogledaj kraj filma od 2:58, nije tv-postaja ni napustali objekat a bili su možda tu u vrh glave 30 minute = garaža opuhana, ostade samo jadni Passat i njaki minibusići :)
kakva hajka, ista prica je bila kad je narod toboze svrgavao diktatore na istoku..pitam se sta li ketrin ili fule vozi, kiu?