Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kud si krenula, muska glavo?
To sam bio ja, nisam stigao sve da spakujem i bacim u more.
ljubu , ljubi al glavu ne gubi
Glava koja je pronadjena u LA-u pripada zrtvi zlocinacke organizacije Turkovic i ostali poslije ubistva Gadaffija i Bin Ladena i ovo im se stavlja na teret.
A Od Amora Masovica za sve slusaoce Narodnog radia Los Angeles pjesma : Zbog zene sam izgubio glavu ,
Dosadan si sa tim kraljevstvom, frajeru, ko je htio doci na tu stranicu vec je dosao, pusi qrc i odyebi sa portala ako je ta copy-paste reklama sve sto znas napisati. Gluposti poput granja pokera u 15. vijeku da i ne pominjem. Treba ti oduzeti komp i prodati te u fabriku ljepila za tapete, da bar neka korist bude od tebe.