Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga lazete, nasli ste je odmah, pa nije cackalica.
Ma sad je nebitno više i crna kutija i vragovi, ljudi su izgubili živote, a vjerujem da se tragedija mogla spriječiti...već je, kako mi se čini, svugdje jevašluk kao i kod nas!
Našli su oni obe kutije odmah, nego su štelovali bilješke o letu kako bi potvrdili svoj izmišljeni scenarij pada leta kako bi prikrili tehničku neispravnost aviona koji je dan prije pada bio na popravci.
Kolika je ta kutija ? Da nije velicine kutije od sibica.
mislim da će i ova kutija potvrditi da je kopilot imao pet ljakara koji su se brinuli o njegovom zdravlju....pa možda bude neko iznenađenje, možda naletimo na podatke o šestom ljekar! hmmmm ko zna....nitko ništa ne zna ......krhko je znanje.....
ne znam! koga? i mene interesuje, da ti pravoĆ kažem ;)
ne...nego nisam znao đe gledaš! ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jos traje istraga a vec cijela zemlajska kugla zna sta se desilo !!!
Vrijeme je vise da istina dodje
DOK su smislili sta da snime !!!!!!!!!!!!!! Sta li ste sad skontali?
crnjaka :), a sjekira se nalazi s unutrasnje strane kokpita , ne kontam sto piloti sute o tome ? A independent objavio da je pilot sjekirom udarao , e svasta.
Ne, ne sad ce biti da su bili onesvjesteni, trece lice je bilo unutra koje je "disalo" i bice garant neki Mohammed i naci ce mu citav pasos .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)